Ana Julia, imputada per un delicte de lesions psíquiques als pares d'en Gabriel

El jutge considera que Ana Julia Quezada va «aprofitar» la influència que tenia sobre Ángel Cruz, pare del menor assassinat

Ana Julia Quezada, asesina del pequeño Gabriel, imagen de archivo
Ana Julia Quezada, en una imatge d'arxiu | Antena 3

Ana Julia Quezada serà jutjada per dos nous delictes. L'assassina confessa del menut Gabriel Cruz, ja imputada pels delictes d'assassinat i d'actuació contra la integritat moral, ha conegut avui que serà incriminada per dos delictes més per lesions psíquiques a Ángel Cruz i Patricia Ramírez, pares del petit Gabriel.

L'encobriment del cos del menut Gabriel es va demorar un total de 12 dies i l'encausada va amagar l'assassinat del menor. Tant és així, de fet, que Ana Julia va intentar enganyar els pares dels progenitors inventant-se proves —com quan va trobar una samarreta del petit— i només va reconèixer els fets hores després de ser detinguda per la Guàrdia Civil. 

  

  

12 dies d'encobriment

La cerca d'en Gabriel, de fet, es va demorar al llarg de 12 dies que es van fer eterns per la família del petit. L'atestat judicial, de fet, relata que «essent la investigada la parella sentimental del pare del menor, va aprofitar-s'en i va traslladar el nen fins a un mas, propietat d'Ángel Cruz. Fent ús de la seva superioritat física i d'edat, va procedir a asfixiar el menor amb les seves pròpies mans».

Ana Julia Quezada junto Ángel, padre de Gabriel, durante la búsqueda
Ana Julia Quezada amb el pare del menut Gabriel Cruz en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

Segons el jutge, l'acció d'Ana Julia va més enllà: «Va contribuir activament a fer creure als pares que, amb tota seguretat, el nen podria haver estat segrestat i que demanarien un rescat pel seu alliberament».

Per més inri, el jutge acaba valorant que Ana Julia va interpretar un paper i es va mostrar davant els mitjans com una persona implicada activament en la cerca del cos del menor: «Ana Julia es va exhibir de forma pública i notòria amb un comportament malvat, orientat presumptament a fer més greu el patiment dels pares del menor».

Finalment, el jutge instructor del tràgic succés també creu que la sobreexposició d'Ana Julia davant els mitjans de comunicació —ja que, fins i tot, va concedir entrevistes en directe— va acabar suposant un greuge pels pares del menut Gabriel Cruz.    


Comentaris

envia el comentari