rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Ana Julia podria haver convençut el petit Gabriel perquè pugés al seu cotxe amb una Coca-cola

El mateix dia que Quezada va raptar al menor era el seu sant, motiu pel qual els seus familiars creuen que el va poder enganyar dient-li que li anava a comprar un regal i donant-li el seu refresc preferit
Ana Julia Quezada en una imatge d'arxiu | Catalunyadiari.com

 

Dos mesos han passat des de la desaparició del petit Gabriel Cruz. Dos mesos on el dolor, l'angoixa i el calvari no han cessat. L'assassina del menor, Ana Julia Quezada, la que va ser parella sentimental del pare, va triar un dia concret per cometre el crim, justament el dia del seu sant. La família de Gabriel no va sospitar que la madrastra fos la culpable de la seva desaparició i mort.

Podria haver convençut el menor amb un refresc

El petit va demanar permís per anar a jugar a casa dels seus cosins, a escassos metres de l'habitatge de la seva àvia a Las Hortichuelas. Poc després també va sortir d'aquesta casa Ana Julia, que anava parlant per telèfon i portava una poma i un refresc. Va agafar el cotxe fins a atrapar el petit Gabriel, que va pujar al cotxe.

 

Imatge d'arxiu de Gabriel Cruz Ramírez. | Cedida

 

Segons han explicat familiars de Gabriel en declaracions al mitjà 'El Español', quan es va saber que Quezada era realment la seva assassina, van començar a sospitar de la manera en què Ana Julia va convèncer el petit per anar amb ella. Pel que sembla, l'assassina confessa podria haver convençut el petit prometent-li que li donaria una Coca-cola, una beguda que li agradava molt però que els seus pares evitaven donar-li sovint.

«Ana Julia va haver d'enganyar el nen d'alguna manera»

Tal com han revelat al mitjà citat, Quezada també podria haver enganyat el menor perquè marxés amb ella amb la promesa que li compraria un regal pel seu sant. «La meva cosina, Puri Carmen, ho està passant molt malament. A ella no li marxa del cap que Ana Julia va haver d'enganyar el nen d'alguna manera», explica a 'El Español' Rosa, primera germana de l'àvia del menor.

 

«Pensem que podria haver-ho fet amb la Coca-cola, que al nen li encantava», segueix dient. Aquest podria ser el motiu pel qual Ana Julia es va emportar de casa de l'àvia de Gabriel aquesta llauna de refresc. Però, a més, també creuen que l'assassinat va ser premeditat sens dubte, ja que dies abans va treure 300 euros de la targeta de crèdit del pare del menor, Ángel Cruz, per comprar la destral amb el qual va donar el cop a Gabriel.