rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Ana Julia Quezada va amagar el cos de Gabriel Cruz en un pou

Es tracta d'un lloc que la Guàrdia Civil ja havia revisat el primer dia de la desaparició del menor
Imatge d'arxiu del petit Gabriel Cruz | Antena 3

 

La detinguda per la mort del petit Gabriel Cruz, Ana Julia Quezada, va amagar el seu cadàver en un pou, que la Guàrdia Civil ja havia revisat després de la desaparició del nen de 8 anys. Tal com apunten algunes fonts de la investigació, i encara a l'espera de saber el resultat de l'autòpsia per saber com va morir el nen, no es descarta que Quezada hagi mogut el cos els darrers dies. 

 

El que fa que aquesta versió sigui creïble és que el pou està situat al terme municipal de Rodalquilar, a uns sis quilòmetres del lloc on va desaparèixer Gabriel. Es tracta d'una zona per on ja havien passat els equips de cerca del menor, sense trobar cap pista. 

 

 

 

La policia la va detenir abans d'entrar al seu garatge

Diumenge, la policia va interceptar Ana Julia Quezada en el moment en què es dirigia al seu garatge de Vícar, el municipi on ella vivia. Segons el diari 'ABC', ella era la principal sospitosa per la desaparició de Gabriel, sobretot després de la troballa de la misteriosa samarreta interior blanca molt a prop d'una depuradora. 

 

És per això que, quan aquest diumenge la dona es va dirigir al pou de Rodalquilar, la policia va seguir el seu rastre. De fet, els investigadors van esperar fins a l'últim moment, davant la possibilitat que la dona tingués algun col·laborador, encara que finalment tot va desembocar en la seva detenció quan transportava el cadàver al maleter del seu cotxe. 

 

Va moure el cos per evitar ser descoberta per la policia

La policia creu que Ana Julia havia decidit canviar el cadàver de lloc perquè sabia que la Guàrdia Civil estava cada vegada més a prop del lloc on havia amagat el cos del petit. Diumenge, la detinguda no va poder aguantar més, i va decidir moure el cos de lloc, un error que ha acabat amb les seves mentides. Ahir, després de ser detinguda, l'acusada va passar la nit a la Comandància de la Guàrdia Civil d'Almeria. 

 

Ara els investigadors centren els seus esforços a saber si Ana Julia va tenir algun còmplice, o si va actuar sola des del primer moment. Hi ha alguns detalls que fan pensar en la primera possibilitat, ja que, quan el petit va sortir de la casa de la seva àvia, sembla que Ana Julia va quedar-se una mica més. No obstant això, per ara els investigadors han indicat que «com a mínim per ara no hi ha cap altre implicat».