Ana María Baños y Ana Julia Quezada

Ana Julia Quezada i Ana María Baños, veïnes de cel·la

Comparteixen passadís i han mantingut algun contacte

L'assassina de Gabriel Cruz, Ana Julia Quezada, condemnada a presó permanent revisable,  és ara veïna de cel·la d'Ana Maria Baños, la mare que va assassinar al seu propi fill a Ejido.

Ana Maria, de 38 anys, va ser ingressada a la presó de 'El Acebuche' el passat dissabte amb  presó provisional després d'haver matat al seu fill de set anys. La dona va cometre el crim tres dies després que un jutjat li donés la custòdia del seu fill al pare del petit. Els fets van succeir a la casa familiar a Huércal d'Almeria.

Baños té més protecció 

Baños va ser  ingressada sota el programa de prevenció de suïcidis, per això que una altra interna s'encarregui de la seva vigilància. A part d'això, la presó va optar per aplicar-li l'article 75 del Reglament Penitenciari, el qual estableix un grau  més de protecció davant les seves companyes de mòdul.

Segons ha avançat 'La voz d'Almeria' totes dues recluses es troben en l'únic mòdul compartit per dones a la presó andalusa, comparteixen el mateix passadís i inclús han mantingut algun contacte.

També et pot interessar...