YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Ana Julia Quezada assegura estar «penedida» durant la seva declaració per l'assassinat de Gabriel Cruz

Així ho han assegurat els seus advocats Esteban Hernández i Beatriz Gámez

Imagen de archivo de Ana Julia Quezada.
Imatge d'arxiu d'Ana Julia Quezada. | Gtres

Els advocats d'Ana Julia Quezada, qui es troba a la presó d'Almeria 'El Acebuche' des del passat dijous 19 de març per l'assassinat de Gabriel Cruz, Esteban Hernández Thiel i Beatriz Gámez han assegurat que la seva clienta es troba penedida. 

Després d'una visita a la presó, Esteban ha afirmat, en una entrevista al programa d'Antena 3 'Espejo Público, que Ana Julia es troba, en aquest moment, «menys angoixada que quan es trobava a dependències policials, més tranquil·la i serena».

Esteban Hernández y Beatriz Gámez, abogados de Ana Julia en la entrevista a 'Espejo Público'

Esteban Hernández i  Beatriz Gámez, els advocats d'Ana Julia durant l'entrevista a 'Espejo Público'. | Antena 3

 

Ana Julia Quezada, més «tranquil·la i serena»

L'assassina confessa de Gabriel Cruz, qui porta aproximadament cinc dies a la presó, només ha rebut la visita d'un dels seus advocats, Esteban Hernández, qui ha afirmat, juntament amb l'altra advocada, que ha vist Ana Julia més «tranquil·la i serena». 

La defensa d'Ana Julia també ha assegurat que l'assassina confessa està penedida. «Ella està destrossada per haver fet mal», ha afirmat Esteban, mentre Beatriz Gámez afegia: «Ella ens va dir que estava penedida».

Ana Julia Quezada durante la búsqueda de Gabriel
Imatge d'arxiu d'Ana Julia Quezada durant la recerca de Gabriel. | El Periódico Mediterráneo

 

La vida d'Ana Julia a la presó 

L'assassina de Gabriel Cruz es troba a la presó de 'El Acebuche', a Almeria, on passa més de 20 hores a la seva cel·la amb televisió, tal com ha publicat 'El Español'. Segons sembla, una altra reclusa l'acompanyaria a totes hores, per evitar que es pugui fer mal, tenint en compte les característiques del crim.

Tanmateix, Ana Julia es troba aïllada en un mòdul de la presó per evitar que altres recluses puguin fer-li mal. De fet, i abans del seu ingrés a la presó, algunes ja van amenaçar-la de fer-li «la vida impossible». 

Així doncs, i per aquest motiu, els seus horaris són diferents dels de la resta de recluses, ja que d'aquesta manera mai coincideix amb elles. Tanmateix, Ana té permís per sortir a prendre l'aire des de les 13.30 hores fins a les 16.30 hores, i sempre amb la presència de la seva acompanyant.

Fachada de la prisión El Acebuche

Imatge d'arxiu de la façana de la presó de 'El Acebuche'. | Almería Hoy

Ana Julia ha demanat diners a la seva mare 

D'altra banda, els seus advocats també han confirmat que la responsable de la mort de Gabriel ha parlat amb la seva mare per telèfon des de la presó. Després de tranquil·litzar-la i explicar-li que tot estava «bé», Ana Julia només va demanar a la seva mare que li enviés diners. 

Tot i que encara no se sap si la seva mare complirà amb la seva petició o no, sí que s'ha pogut conèixer, ja fa uns dies, que està molt dolguda amb el que la seva filla ha fet. Precisament per això va demanar perdó per tot el dolor que ha ocasionat: «Demano perdó al poble d'Espanya», va dir.

Tanmateix, va afirmar que «si era culpable, va ser el dimoni qui la va induir a cometre el fet», deixant clar que mai hauria imaginat que pogués fer alguna cosa semblant.


Comentaris

envia el comentari