Ana Julia Quezada té una casa en una zona luxosa de la República Dominicana

Un programa de Cuatro ha tret a la llum el «passat ocult» de la presumpta assassina de Gabriel Cruz

Imagen de archivo de Ana Julia Quezada.
Ana Julia Quezada en una imatge d'arxiu | RTVE

Ana Julia Quezada segueix instal·lada a l'ull de l'huracà. La presumpta assassina del menut Gabriel Cruz continua obrint tots els informatius i, en aquesta ocasió, Cuatro ha optat per fer quelcom d'allò més especial amb Quezada: mostrar «el passat ocult» d'Ana Julia Quezada. 

Ho han fet al programa ‘En el punto de mira’ on, a través d'un depurat reportatge, han ensenyat la vida de l'assassina confessa del petit Gabriel Cruz, «des dels seus humils orígens fins a l'actualitat, passant per les estranyes circumstàncies en les quals va morir la seva filla».

Casa

Els periodistes, de fet, entrevisten molts membres de la seva família i, servint-se d'això, mostren «el gran secret que oculta al seu país». En aquest context, doncs, el programa ensenya una casa en una urbanització privada de luxe de la República Dominicana que suposadament pertany a la detinguda.

  

  

  

Ana Julia, una persona «freda, calculadora i intel·ligent»

Aquest és el llegat de la presumpta assassina del petit Gabriel. Segons diverses membres de la seva família, aquesta és descrita com una persona «freda, calculadora i intel·ligent» i que hauria aconseguit comprar la casa citada a Santo Domingo gràcies als diners de les seves exparelles.

Tot i que ho nega, Ana Julia hauria arribat a pagar 65.000 euros per la casa en qüestió. Així mateix, el programa de Cuatro mostra també l'opinió de Sergio García, un psicòleg espanyol que al·lega que Ana Julia podria tenir un complex d'inferioritat: «Pensa que el món està en deute amb ella i això fa que tingui una ambició que pot ser desmesurada».

Les crítiques, però, no moren aquí. Un dels amics d'aquesta, fins i tot, arriba a relatar que Ana Julia Quezada és «una xantatgista emocional» i una «persona manipuladora».


 

Imagen de Juana Cruz, madre de Ana Julia Quezada.
Juana Cruz, la mare d'Ana Julia Quezada. | Cedida

 


«Si ella ho va fer, que pagui»


Va ser la taxativa declaració de Juana Cruz, la mare de la implicada, en conèixer que la seva filla era la presumpta autora de l'assassinat a sang freda del menut Gabriel.  

Aquesta, que explicava estar «destrossada», també va optar per relatar: «Jo mai li vaig donar aquesta mala educació. Si ella ho va fer, que pagui».


 


Comentaris

envia el comentari