ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.162 nous contagis i 33 defuncions vinculades a la Covid-19

Ana Julia Quezada va cavar la fossa per enterrar en Gabriel abans d'assassinar-lo

El jutge relata que hi ha proves «evidents» sobre la culpabilitat de Quezada

Imagen de archivo de Gabriel Cruz Ramírez.
Gabriel Cruz Ramírez, en una imatge d'arxiu | Cedida

Ana Julia Quezada està pagant les conseqüències de l'assassinat del menut Gabriel. Empresonada des del passat dijous, la parella del pare del menut Gabriel segueix en boca de tothom tot i que la Guàrdia Civil ja ha donat el cas per tancat al·legant que Ana Julia va actuar sola en tot moment.

El que no es pot evitar, però, és el seguici constant d'informacions relatives al cas. Des que es va trobar el cos del nen sense vida, les notícies sobre els anhels i els fets d'Ana Julia han anat en augment, fins al punt que avui se n'ha revelat una de sonada: Ana Julia ja havia cavat la fossa del petit abans de matar-lo.

Per aquest motiu, doncs, el jutge ha incriminat directament Ana Julia relatant que conservava «una malvada voluntat dirigida especialment efectuar el seu macabre pla criminal».

Ana Julia Quezada va cavar la fossa abans de matar en Gabriel

Era la idea premeditada de Quezada. Segons el jutge, la mort del menut Gabriel no va ser una qüestió fortuïta, ja que la dona va actuar sabent què feia en tot moment.

«Ana Julia va servir-se de la millor ocasió per estar amb el nen, ja que sabia perfectament que l'àvia paterna no la controlaria», assegurava el jutge.

Imagen de archivo de Ana Julia Quezada.

Ana Julia Quezada, en una concentració | Gtres

La culpabilitat de Quezada és «evident», segons el jutge

L'auto del jutge ho relata tot. Aquest, de fet, explica el 'modus operandi' de la dona per matar al nen, sabent que després l'enterraria a l'emplaçament on havia cavat una fossa.  

Segons el jutge, la incriminada va actuar de la següent manera: «El va asfixiar amb les seves mans. Acte seguit, el va despullar parcialment i el va traslladar al jardí. Espai on, prèviament, havia cavat una fossa per enterrar al menut».

Per concloure la peça, finalment, el jutge va explicar que hi ha proves «evidents» per justificar que Ana Julia Quezada tenia la clara voluntat de desfer-se del menor de 8 anys.

 


Comentaris

envia el comentari