Ana Julia Quezada va condemnar l'assassinat de les nenes d'Alcàsser a les xarxes socials

L'assassina confessa de Gabriel Cruz també va compartir la seva indignació amb l'assassinat de Ruth i José a mans del seu pare, José Breton

Ana Julia Quezada junto al padre del menor.
Ana Julia Quezada amb el pare de Gabriel Cruz, el nen de 8 anys assassinat  | EFE

Ana Julia Quezada va sorprendre tothom ahir en confessar haver matat el petit Gabriel Cruz, el nen de 8 anys desaparegut el 27 de febrer a Almeria. El que més sorprèn és que durant tots aquests dies Quezada va saber mantenir les formes, i col·laborar cada dia amb l'equip de cerca amb aparent normalitat. De fet, des del primer moment es va bolcar amb la cerca del nen, visiblement afectada, i fins i tot parlant amb els mitjans de comunicació per demanar col·laboració. 

En definitiva, una de les coses que més impacten de la seva personalitat és la frivolitat d'Ana Julia. Ara, però, s'ha pogut comprovar que la detinguda va condemnar a les xarxes socials crims molt similars al que ara ha comès ella. 

Condemna a José Bretón i l'assassinat de les nenes d'Alcàsser

Entre les seves publicacions a Facebook podem trobar la violació i l'assassinat de les nenes d'Alcàsser, o el conegut cas dels dos nens assassinats per José Bretón, Ruth i José. Es tracta de successos dramàtics, que en el seu moment van indignar molt l'assassina confessa de Gabriel. 

Sobre el crim parricida de José Bretón, Ana Julia va compartir una imatge del moment exacte en què el jutge declarava el detingut com a culpable. La instantània anava acompanyada d'un contundent missatge: «És la cara del mal, del menyspreu més absolut a la vida». Tot i això, la seva publicació més important va ser sobre l'assassinat de les nenes d'Alcàsser, i és que quan l'autor del crim va sortir de la presó, després d'haver complit la seva condemna, la dona no va dubtar a criticar-lo. 

En concret, novament a Facebook, Ana Julia va compartir una imatge de l'home amb el missatge «La cara del diable». Amb aquesta denúncia a les xarxes, la dona volia que tothom pogués veure la cara de l'assassí, per si se'l trobava al carrer o a un altre lloc. «És el fill de puta del Ricardet, us demano que compartiu, que no només el reconeguin a València, sinó a totes bandes». 

Publicacions que avui dia poden sorprendre

Ningú podia imaginar llavors que uns anys més tard la dona, originària de la República Dominicana, seria l'autora d'un dels crims que més han commocionat el nostre país. 

De fet, en una altra de les seves publicacions, compartida fa cinc anys, l'assassina confessa demostrava que també era molt aficionada a les frases motivadores, que amb els darrers successos resulten, com a mínim, curiosos. «Als que van per la vida arruïnant la dels altres, i després segueixen com si res recordeu, la vida és un cercle, tot torna i et colpeja on més mal et fa...»


Comentaris

envia el comentari