Ana Julia Quezada demana més protecció a la presó de 'El Acebuche'

La parella del pare del menut Gabriel ha apel·lat a Institucions Penitenciaries

Ana Julia Quezada, asesina del pequeño Gabriel
Ana Julia Quezada, en una imatge d'arxiu | Antena 3

Ana Julia Quezada segueix pagant les atrocitats que va fer amb el menut Gabriel. Quan fa poc més de dues setmanes que va ser detinguda per la Guàrdia Civil aquesta es troba a dia d'avui a la presó de 'El Acebuche'  —a només 10 quilòmetres d'Almeria— i sota la vigilància d'una presa argentina que li fa la funció de guarda espatlles.

La seguretat d'Ana Julia, però, segueix sent tota una incògnita. El cert és que les preses la van rebre mostrant-li un extens recull de 'peixets' —en al·lusió al menut Gabriel— i aquesta no se sent del tot segura al centre. És justament per això, doncs, que Ana Julia ha sol·licitat a Institucions Penitenciàries que es prenguin més mesures per garantir la seva seguretat.

Ana Julia Quezada demana protecció a la presó

Ana Julia Quezada passa unes 20 hores tancada a la seva cel·la. El pati i la televisió, d'altra banda, s'han convertit amb els seus elements fetitxe al centre. El cert, però, és que encara no ha pogut establir contacte amb les seves companyes.

En aquest context, Ana Julia assegura que, de moment, prefereix no fer-ho. Segons ‘El confidencial digital’, Ana Julia Quezada ja ha rebut algun atac verbal per part de les seves companyes i aquest motiu l'ha portat a demanar més protecció. És per això, doncs, que Quezada ha demanat una reorganització horària per augmentar la seva protecció al centre. 

Imagen de archivo de Ana Julia Quezada
Ana Julia Quezada en una manifestació | CatalunyaDiari.cat

Les preses a Ana Julia: «Et farem la vida impossible»

Va ser la revelació i avís de les preses a Ana Julia abans que aquesta aterrés a la presó de 'El Acebuche'. Són moltes les qui repudien la presumpta assassina del menut Gabriel i així li han fet saber en els pocs contactes que han pogut mantenir.

Les preses, en aquest context, van al·legar que «els nens són sagrats» i que, per aquest motiu: «Li farem la vida impossible i no serà capaç de dormir durant la nit».


Comentaris

envia el comentari