URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Ana Julia Quezada després de matar Gabriel: «Vaig treure el tabac, em vaig fumar una cigarreta i el vaig enterrar»

Els agents s'han sorprès de la fredor de les seves paraules

Ana Julia Quezada, detenida por la desaparición y muerte de Gabriel
Imatge d'arxiu d'Ana Julia Quezada, acusada de matar Gabriel Cruz. | Facebook

L'acusada de matar el menor de 8 anys desaparegut a Níjar, Ana Julia Quezada, va detallar als agents de la Guàrdia Civil com van ser els minuts posteriors de la mort de Gabriel Cruz. 

En la declaració policial registrada, Ana Quezada confessa fredament que va fer quan es va adonar que el menor no respirava. «Quan estava mort, em vaig adonar que tenia un problema important. Vaig treure el paquet de tabac i em vaig fumar una cigarreta. Vaig agafar una pala i el vaig enterrar», confessa l'acusada, treien importància al tràgic fet. 

No volia que Ángel s'assabentés

Una altra de les declaracions que van sorprendre les autoritats policials va ser quan l'acusada va reconèixer que, just després de matar Gabriel, en el primer que va pensar va ser amb el pare del menor i la seva actual parella, Ángel Cruz, ja que no sabia com aquest reaccionaria

Imagen de archivo de Ana Luisa Quezada.
Imatge d'arxiu d'Ana Julia Quezada mentre es buscava Gabriel Cruz. | GTRES

«Vaig enterrar el cadàver perquè no volia fer mal a Ángel», va explicar la principal sospitosa de la mort del menor, qui va afegir que «així, ell no sabria mai el que havia passat». No obstant això, la mateixa actuació d'Ana Julia va ser la que va provocar que es delatés en la seva versió i acabés confessant els fets.

Una proximitat sospitosa

Un altre dels elements que va sorprendre i va impactar a tots els qui recordaven la relació entre Ana Julia Quezada i Ángel Cruz és la proximitat que ella va demostrar durant els dies posteriors a la seva desaparició. Malgrat haver protagonitzat el terrible succés, la dona va saber ocultar-ho d'una manera excel·lent.

«Tranquil, Ángel», li deia Ana Julia, «quan el petit 'Gabrielito' aparegui i tot això acabi, ens casarem». Els qui envoltaven la parella, poc podien imaginar quin era el motiu d'aquest canvi d'actitud d'Ana Quezada.


Comentaris

envia el comentari