YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Ana Julia Quezada es beneficiava de l’economia de les seves exparelles

Els familiars de dues de les seves exparelles van denunciar que l'assassina del petit Gabriel va utilitzar les circumstàncies personals dels homes per beneficiar-se econòmicament

Imatge d'arxiu d'Ana Julia Quezada
Imatge d'arxiu d'Ana Julia Quezada | Cedida

Ana Julia Quezada sempre ha intentat ser exculpada de l'assassinat del petit Gabriel Cruz tot i que la policia la va descobrir transportant el cadàver dins del maleter del seu cotxe. Estant a presó, han estat moltes les informacions que han sorgit sobre el cas, però també el passat d'Ana Julia.

Es va descobrir que la mort de la seva filla petita no hauria estat un accident, sinó que Quezada podria haver-la matat. Ara, són els familiars d'exparelles les que han denunciat l'obsessió de l'assassina confessa de Gabriel de treure profit econòmic de la situació dels homes amb els quals va conviure abans del pare del menor, Ángel Cruz.

Ana Julia, de la prostitució a la mort de Gabriel Cruz

Totes aquestes acusacions i denuncies estan recollides en el sumari de la causa oberta pel Jutjat d'Instrucció número 5 d'Almeria. En els informes escrits per la Guàrdia Civil apareix explicat el passat d'Ana Julia des que va arribar a principis dels 90 a Espanya procedent del seu país d'origen, la República Dominicana.

Quezada va exercir la prostitució a Burgos i després va conèixer un camioner, amb qui es va casar i va tenir la seva segona filla. Després de la seva mort, la vida de l'assassina de Gabriel va fer un gran gir amorós. Es va divorciar del camioner el 2009 i després va aconseguir tornar-se a casar amb un home 16 anys més gran, que a més era alcohòlic.

80.000 euros del segon marit difunt

Aquest segon marit va morir l'any 2012 i va ser la família del difunt la que va denunciar a Ana Julia d'haver-se casat amb l'home per ser la beneficiària de la seva economia, que era bastant bona perquè era propietari d'una empresa hotelera.

Amb els diners del seu segon marit va comprar-se una casa a la República Dominicana de 45.000 euros, va robar diverses joies de gran valor i va arribar a cobrar un segur de vida d'uns 30.000 euros.

Buscava homes grans, amb diners i malalts

Després del seu segon marit difunt, però abans de conèixer a Ángel Cruz, pare del petit Gabriel, l'assassina confessa va tenir una altra relació sentimental amb un altre home «amb característiques similars a l'anterior, un home gran i malalt» de càncer de gola. Els familiars han denunciat en aquest cas que Ana Julia es va beneficiar de 17.000 euros abans de la mort.


Comentaris

envia el comentari