Ana Julia Quezada es va encarar amb diversos veïns mentre era detinguda

La parella del pare del menut Gabriel fa més d'una setmana que està a la presó de 'El Acebuche'

La Guardia Civil custodia el lugar donde se ocultó el cadáver de Gabriel, en Almería
La Guàrdia Civil, a l'espai on Ana Julia havia deixat el cadàver del menut Gabriel | El Mundo

Ana Julia Quezada continua sent notícia de primera ordre. Empresonada a 'El Acebuche' per l'assassinat del menut Gabriel, segueix sent la gran assenyalada per la justícia espanyola i la policia, en aquest context, continua buscant més proves sobre el dia que Quezada va cometre el crim. 

Tot i això, a la majoria del país encara ressonen aquelles imatges de la detenció d'Ana Julia. Damunt del capó del seu vehicle, la presumpta assassina de Gabriel va negar per activa i per passiva que ella hagués estat l'autora del crim, tot i portar el cadàver del menut al seu maleter. «Jo no he estat. Gabriel, t'estimo», cridava Ana Julia en ser detinguda.

Més detalls de la seva detenció

La seva detenció va sorprendre tothom, tret de la família i la Guàrdia Civil. Els fets van consternar el país sencer i ara, 'Espejo Público' ha donat a conèixer nous detalls sobre la seva detenció.

El programa presentat per la periodista barcelonina, Susana Grisó, ha reconstruït la conversa mantinguda entre els agents implicats i Ana Julia Quezada, en el moment de la seva detenció. «Dóna'm les claus. Dóna'm les claus de contacte», manifesta un dels agents mentre un altre li etziba: «Està vostè detinguda».En aquest moment, doncs, l'autora confessa de l'assassinat de Gabriel respon: «Ho sé. Ho sé». Unes al·lusions que va fer la dona quan es va trobar envoltada pels agents, però que va negar hores després en ser interrogada pels investigadors de la Guàrdia Civil. 

 

Ana Julia va perdre els papers en ser increpada

Els veïns de la zona, en veure que Ana Julia era detinguda pel crim de Gabriel, van optar per increpar-la i mostrar el seu evident rebuig contra la seva acció.

L'autora del crim, així mateix, va perdre els papers en sentir els insults i va acabar cridant: «No he estat jo. He agafat el cotxe aquest matí».


Comentaris

envia el comentari