Ana Julia Quezada podria haver enterrat Gabriel després de segrestar-lo i matar-lo

L'autòpsia ha aportat algunes proves que demostrarien aquesta hipòtesi

Imagen que publicó la detenida junto a Gabriel.
Imatge que va publicar a les xarxes la mateixa Ana Julia amb el petit Gabriel Cruz | Cedida

Van passant les hores i sorgeixen nous detalls sobre l'assassinat del petit Gabriel Cruz, el nen de 8 anys que va desaparèixer el 27 de febrer a Almeria. Les últimes informacions apunten que el menor, mort a mans de la parella del seu pare, Ana Julia Quezada, podria haver estat enterrat. 

La Guàrdia Civil va aconseguir, després d'una exhaustiva investigació, trobar el cadàver del nen al maleter d'Ana Julia quan aquesta intentava traslladar-lo a un altre lloc per no ser descoberta. Les sospites cap a la parella sentimental del pare de Gabriel no eren noves, sinó que van anar en augment després de l'aparició de la misteriosa samarreta interior blanca. De fet, la policia feia dies que estava totalment convençuda que la culpable de la desaparició del menor era ella. 

Tot i això, els investigadors van demanar als pares que mantinguessin la seva calma, davant la possibilitat que el petit continués amb vida. Finalment, els agents la van gravar mentre treia el cos de Gabriel Cruz d'un pou, per posteriorment embolicar-lo amb unes mantes i posar-lo al maleter del seu cotxe. Poc després, i quan es disposava a entrar al seu garatge amb la intenció d'amagar el petit, la dona va ser detinguda per la policia. 

Ana Julia podria haver enterrat el cadàver

Dos dies després de l'aparició del cadàver, s'han pogut saber més dades sobre el crim que ha commocionat el país, com per exemple quines podrien ser les causes de la mort del petit Gabriel. L'autòpsia ha revelat que el nen va perdre la vida el mateix dia de la seva desaparició, després de ser estrangulat. També ha quedat confirmat que Ana Julia va decidir llavors amagar el cos en un pou, tot i que durant l'autòpsia s'han trobat nous indicis que indicarien una altra cosa. 

Voluntarios durante la búsqueda de Gabriel Cruz
Diversos voluntaris durant la cerca de Gabriel | EFE

 

Segons han pogut saber els investigadors, la parella d'Ángel Cruz, pare de Gabriel, podria haver optat per enterrar el cos sense vida del nen, després de matar-lo. Això explicaria, per exemple, que el cadàver estigués ple de fang el dia que la Guàrdia Civil va trobar-lo al maleter d'Ana Julia. 

Ple de fang i marques als canells

Tal com ha explicat 'El Español', la Guàrdia Civil té importants sospites que Ana Julia va optar per enterrar el cos del menor no només pel fang, sinó també perquè l'autòpsia ha informat d'unes marques als canells, que fan pensar que el petit hauria estat agarrat amb força i arrossegat. 

De fet ja es va sospitar que el nen podria estar enterrat en alguna finca propietat del seu pare, ja que durant la cerca del menor un dels gossos, especialment ensinistrat per localitzar desapareguts es va tombar i va olorar amb insistència una zona de terra molt concreta. Sigui com sigui, el jutge que instrueix el cas, Rafael Soriano, ja ha estat informat sobre aquestes sospites.  


Comentaris

envia el comentari