Ana Julia Quezada escriu una carta explicant els detalls del crim de Gabriel a 'El programa de Ana Rosa'

La presentadora s'havia posat en contacte amb l'assassina confessa per preguntar-li «per què va matar Gabriel i si n'estava penedida»

Ana Julia Quezada
Ana Julia Quezada explica a Ana Rosa Quintana com va morir Gabriel Cruz | RTV

Ana Julia Quezada ha volgut contestar Ana Rosa Quintana després que la periodista es posés en contacte amb ella per preguntar-li «per què va matar Gabriel, si estava penedida i per què va interpretar semblant farsa durant 12 dies».

En una carta escrita a mà, l'assassina confessa vol «demanar perdó a tota la família de Gabriel» i reconeix que se sent «impactada per totes les mentides que s'han dit de mi», motiu pel qual vol justificar-se malgrat que «no puc parlar molt, pel secret de sumari».

Assegura que la mort del petit va ser un accident

Ana Julia insisteix que la mort de Gabriel «va ser un accident i sempre ho diré, perquè és la veritat». «Em vaig espantar molt, la por et bloqueja i vaig actuar així», explica al llarg de les dues fulles de l'escrit, reconeixent que «no vaig ser prou forta com per dir-li a la meva parella».

En aquest sentit, reconeix que «vaig treure, a la persona que més estimo, el més gran que un pot tenir, un fill». De la mateixa manera, admet que «tinc una filla i li he fet molt mal», encara que desitja que «ella, algun dia, em pugui perdonar».

Ana Julia Quezada junto al padre del menor.
Ana Julia Quezada amb Ángel Cruz, pare de Gabriel | CatalunyaDiari.cat

Lamenta la imatge que s'està donant d'ella

En l'escrit, Ana Julia Quezada es mostra afectada per la imatge d'ella que té l'opinió pública i es molta molt crítica amb les imatges que van aparèixer a les festes de la 'Quemá de Judas' a Coripe, Sevilla, on va aparèixer «una nina de plàstic, negra. La posen en una plaça i la cremen com si em cremessin a mi».
 

Movimiento contra la Intolerancia ha denunciado el linchamiento de un muñeco de Ana Julia Quezada

Imatge del ninot d'Ana Julia Quezada que van cremar a Coripe | Xarxes Socials

 

«No sóc més monstre que aquestes persones, i ho vaig fer per un accident», assegura, insistint que «ells ho farien volent. Són més monstres que jo». Per aquest motiu, l'assassina confessa de Gabriel considera que està sent víctima de «racisme i xenofòbia».

«Quan hi ha gent de color blanc, que cometen aquests crims, mai he vist tantes barbaritats», indica, sorpresa que el fiscal que porta el cas pugui incloure en l'informe «si es tracta de racisme», un fet totalment il·lògic, des del seu punt de vista.

Denuncia maltracte policial

Ana Julia Quezada, saliendo de las dependencias policiales
Ana Julia Quezada, sortint de les dependències policials | CatalunyaDiari.cat

 

Per acabar, Ana Julia Quezada també denuncia haver estat víctima de maltracte policial: «Quan em van detenir, al cotxe em van ficar dues noies. Aquestes mateixes em volien matar, amb les esposes per darrere, dient-me 'ara mateix et matava'».

«Et deixava en una plaça, perquè et matessin, filla de puta. A veure si, amb una mica de sort, et maten a la presó», és una altra de les amenaces que denuncia Ana Julia per part dels policies. A més, afegeix que quan es trobava tancada al calabós aquesta pràctica era una constant, ja que «la família d'Ángel és Guàrdia Civil».


Comentaris

envia el comentari