Les quatre exparelles d'Ana Julia Quezada a Espanya

L'autora confessa de la mort de Gabriel Cruz compta amb un polèmic historial amorós

Perfilamos a la asesina de Gabriel.
Descobrim les quatre exparelles d'Ana Julia Quezada | Cedida

De mica en mica, els detalls de l'obscur passat d'Ana Julia Quezada es van coneixent. L'autora confessa de la mort de Gabriel Cruz s'ha convertit en el centre de totes les mirades i les dades sobre les seves vivències van apareixent, donant-nos a conèixer la classe de persona que és.

Un dels elements que s'ha anat descobrint és les relacions passades que ha tingut la investigada. Des de Miguel Ángel, qui la va treure de la prostitució a Espanya, fins a Ángel David Cruz, el pare del Gabriel, Ana Julia ha tingut quatre relacions, rodejades de polèmica.

La Guàrdia Civil, darrere del Sergio

Abans de conèixer a Ángel Cruz, Ana Julia Quezada es va instal·lar a Les Hortichuelas amb el Sergio. De fet, els pocs kilòmetres que separen la finca on van trobar el cadàver del Gabriel i la cada de l'home van propiciar que la investigada preparés una estratègia contra ell.

La trobada de la samarreta es va produir a pocs metres del domicili del Sergio, intentant així que la Guàrdia Civil centrés les investigacions en ell. A més, Ana Julia va anomenar-lo directament, per tal de desviar l'atenció cap a ella. No obstant això, els agents van descartar, ràpidament, qualsevol relació.

Miguel Ángel la va alliberar

Amb 18 anys, Ana Julia Quezada va baixar d'un avió a Madrid, procedent de República Dominicana. Poc després va començar a treballar a El Piccolo, un club d'altern a Briviesca, Burgos. Allí va conèixer al Miguel Ángel, un camioner que es va enamorar d'ella.

De fet, va aconseguir que la dona deixés la feina i comencés una vida amb ell. Ràpidament, es van casar, per tal d'homologar la seva residència. Més endavant, després de patir la mort de la filla de l'Ana Julia i de tenir-ne una en comú, la parella es va separar i es va interposar una ordre d'allunyament contra el Miguel Ángel.

Ridelca y Judith, las hijas de Ana Julia Quezada
Ridelca i Judith, les filles d'Ana Julia Quezada | Cedida  

A més a més, el jutge va determinar que l'home hauria de pagar una pensió a la seva exdona, a més de donar-li la custòdia completa de la Judith, la filla que tenien, a l'Ana Julia. Aquestes situacions, a més de la mort de la Ridelca, la seva filla, són elements que s'han investigat durant les últimes jornades

Javier, l'empresari amb el qual no va poder casar-se

La història del Javier és la que permet veure l'interès econòmic que sempre ha mogut a l'Ana Julia Quezada. L'home gaudia d'un conegut club social a Deportiva de Burgos, a més d'un patrimoni important. D'aquesta manera, la dona va mostrar molt interès en ell, des del primer moment.

Amb la relació avançada, l'home va ser diagnosticar de càncer i va morir poc temps després. No obstant això, l'Ana Julia va intentar casar-se amb ell, just abans que perdés la vida. Va aparèixer a l'hospital, acompanyada d'un jutge, però l'equip mèdic del centre va impedir que es realitzés l'enllaç.

Ángel, el pare de Gabriel Cruz

Ana Julia Quezada junto al Ángel Cruz
Ana Julia Quezada amb Ángel Cruz | EFE

 

Finalment, Ángel Cruz tanca aquesta llista negra. Sense dubte, aquest serà qui menys podrà oblidar a Ana Julia Quezada, així com qui pitjor record tindrà d'ella. Des d'aquell fatídic 27 de març de 2018, quan es va donar la desaparició de Gabriel Cruz, la vida de l'Ángel no serà la mateixa.

L'Ángel i Ana Julia vivien un bon moment junts i tot feia indicar que ambdós compartirien un futur junts. No obstant això, la mort del petit a mans de la dona va provocar que el pare del nen s'emportés el cop més dur de la seva vida, el qual va venir a mans de la seva estimada.


Comentaris

envia el comentari