Ana Julia Quezada al cos de Gabriel Cruz: «No volen un peix? Els faré un peix...»

La Guàrdia Civil va enregistrar les últimes paraules de l'assassina en llibertat

Ana Julia Quezada durante los días de búsqueda de Gabriel Cruz
Imatge d'arxiu d'Ana Julia Quezada | DiarioEspaña.com

«On el puc portar jo?», es preguntava Ana Julia Quezada, una vegada havia tornat a pujar al seu vehicle, amb el cos de Gabriel Cruz ja a l'interior. Els micròfons instal·lats per la Guàrdia Civil van permetre als agents escoltar les paraules que l'assassina es qüestionava en veu alta.

«A un hivernacle», responia amb certa incertesa. A aquests àudios de veu ha tingut accés 'El programa d'Ana Rosa', que ha emès els últims comentaris en llibertat que l'autora de la mort del petit Gabriel va expressar, abans de ser detinguda per la policia.

Ana Julia Quezada saliendo de dependencias policiales.
Ana Julia Quezada, acompanyada per agents de la Guàrdia Civil | CatalunyaDiari.com

 

Enxampada en endur-se el cadàver

La Guàrdia Civil feia dies que seguia la pista d’Ana Julia Quezada. Les proves conduïen cap ella, però el seu comportament feia impossible descobrir-la. Finalment, l’11 de març es va dur a terme l’acció que permetria als agents policials detenir a l’autora del crim.

Ana Julia va tornar a la finca de Les Hortichuelas, on es trobava enterrat el cos del petit. Un cop allí, van veure com la dona baixava del vehicle, desenterrava el cos del terra, l’agafava envoltat per una tovallola i l’introduïa a l’interior de l’automòbil amb el qual s’havia desplaçat fins al citat lloc.

«Els hi faré un peix»

La passió de Gabriel Cruz pels peixos, expressada per la seva mare, Patrícia Ramírez, va fer que tots els seguidors de la tràgica història enviessin dibuixos d’animals marítims a la família de la víctima, per donar-los força i esperança que podrien trobar el seu fill amb vida.

Sembla que aquest moviment no va agradar a Ana Julia Quezada, ja que la gravació enregistrada per la Guàrdia Civil també inclou unes paraules de l’autora de la mort del menut en el qual semblava comentar amb ràbia la generositat i els gestos de la població interessada.

«No volen un peix?» preguntava amb veu alta la ja empresonada, acompanyada de les restes mortals del Gabriel. «Els hi faré un peix, els meus collons», contestava amb agressivitat. Les paraules, enregistrades pels micròfons de la Guàrdia Civil, demostren la frustració de l’agressora.


Comentaris

envia el comentari