ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

Ana Julia Quezada insultava el menut Gabriel mentre es desfeia del seu cos

Els investigadors de la Guàrdia Civil van col·locar un micròfon al seu cotxe

Ana Julia Quezada, en una imagen de archivo.
Ana Julia Quezada, en una imatge d'arxiu | GTRES

Surten a la llum els macabres detalls de la mort de Gabriel Cruz. Si bé és cert que a principis de setmana es feia públic que l'objectiu d'Ana Quezada era esquarterar al menor per posteriorment desfer-se de les restes en un hivernacle, ara s'ha fet de domini públic que els investigadors van posar un micròfon al seu cotxe

Segons fonts policials, doncs, la parella del pare del menor assassinat va utilitzar «expressions ofensives» mentre el cadàver del nen restava al seu maleter. 

Els investigadors van col·locar micròfons al seu cotxe

Així ho va revelar el jutge que es fa càrrec de la investigació després de decretar presó incondicional per a l'autora confessa de l'assassinat de Gabriel, el fill de la seva parella sentimental.

En aquest context, el jutge es va referir a l'enregistrament que els investigadors van fer el dia que Ana Julia Quezada va ser detinguda amb el cadàver de Gabriel a l'interior del seu maleter. En aquestes gravacions —dutes a terme a l'interior del Nissan Pixo de la dona—, es pot comprovar com Quezada utilitza «expressions ofensives» contra el menor.

Fonts de la investigació, finalment, asseguren que Ana Julia Quezada estava desorientada i no tenia una idea clara sobre on enterraria el cos. 

Quezada va fer un canvi d'última hora

Mentre transportava el cos del menut, Ana Julia Quezada va dur a terme un canvi de rumb d'última hora. L'assassina confessa del menut Gabriel es va dirigir en primera instància a Almeria. Tot i això, segons 'Diario Sur', aquesta va optar finalment per anar a la població de Vícar per carreteres secundàries. 

Va ser en aquest punt on la Guàrdia Civil va optar per detenir la dona i, posteriorment, comprovar que tenia el cos del menor a l'interior del maleter del seu vehicle. 
 


Comentaris

envia el comentari