Ana Julia Quezada a Ángel Cruz: «Quan el Gabrielito aparegui, ens casarem»

La parella d'Ángel Cruz va pronunciar aquestes paraules i va actuar sempre amb naturalitat

Ana Julia Quezada junto al padre del menor.
Quezada i Cruz en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

«Tot sortirà bé amor meu. I després ens casarem». Aquestes van ser les terribles paraules que Ana Julia Quezada, presumpta assassina del petit Gabriel Cruz i parella del pare del menut, va dir-li a Ángel Cruz mentre buscaven al nen.

Segons ha tret a la llum 'El Español’, Ana Julia Quezada animava amb vehemència a Ángel. Qui, trencat de dolor, era conscient que la seva parella era una de les principals sospitoses de la desaparició del seu fill.

La frase, segons ha relatat el mitjà citat, la va treure a la llum un familiar del menor mentre detallava com havien estat els dies posteriors a la pèrdua del menut.

I és que Ana Julia, en aquest context, seguia molt a prop d'Ángel en tot moment. Tant és així, que aquesta va arribar a pronunciar: «Tranquil, Ángel. Quan el petit Gabrielito aparegui i s'acabi tot això, ens casarem»

Les sospites d'Ángel Cruz

Ángel, el padre de Gabriel, con su pareja Ana Julia Quezada
Ángel, el pare del menut, Ana Julia Quezada | CatalunyaDiari.cat

 

Ángel Cruz feia temps que no reaccionava als gestos d'afecte de la seva parella. Prova d'això, en aquest context, és que aquest no va dir res a la seva parella en veure les evidents dosis de 'Diazepan' que Quezada consumia dia rere dia.  

Les sospites, però, van anar en augment quan Quezada va trobar la samarreta del menut. Ángel Cruz era plenament conscient que Ana Julia va passar l'última tarda amb el petit Gabriel i que, tot plegat, era més que estrany.

Per aquest fet, l'home va anar distanciant-se —poc a poc— de la seva parella. Era conscient que entre ella i Gabriel no hi havia una bona relació i que Ana Julia Quezada podia haver estat l'assassina del seu fill. Quelcom que es va corroborar el passat diumenge, 11 de març.


Comentaris

envia el comentari