Ana Julia Quezada va parlar amb un periodista de forma tranquil·la i freda just abans de ser detinguda

La detinguda per la mort de Gabriel Cruz no va mostrar cap remordiment

Ángel, el padre de Gabriel, con su pareja Ana Julia Quezada
Ángel, amb la seva parella, Ana Julia Quezada. | CatalunyaDiari

Tranquil·la, freda i calculadora. Aquestes eren les paraules que definien Ana Julia Quezada, parella del pare de Gabriel Cruz, just abans de ser detinguda pel presumpte assassinat del nen de 8 anys.

Es mostrava, fins i tot, amigable i propera, o com a mínim aquesta és la sensació que s'extreu si s'escolta una conversa telefònica que aquesta va mantenir amb un periodista del 'Periódico’ mentre conduïa el vehicle on traslladava el cadàver del petit Gabriel Cruz.

Ana Julia llamada.
Manuel Vilaseró, enviat especial del 'Periódico’, va trucar Ángel Cruz per fer-li les rutinàries preguntes sobre la cerca del petit. 

En intentar posar-se en contacte amb Ángel Cruz, pocs minuts abans del migdia, el periodista va descobrir que va ser Ana Julia Quezada qui va contestar. La parella del pare de Gabriel Cruz va explicar al periodista en qüestió que acabava de deixar-lo, i que just en aquell moment s'havia emportat el seu cotxe.

Tal com es pot apreciar quan els dos comencen a conversar ella parla de forma totalment tranquil·la, com si no passés absolutament res. La presumpta assassina i explica al periodista que es troba conduint i que tan aviat com pugui li dirà a Ángel que el truqui per parlar. 

Va conversar amb un periodista després de recollir el cadàver

Si ens posem a pensar, basant-nos en l'hora de la gravació i les paraules que la dona pronuncia just abans de penjar, podem dir que en aquell moment Ana Julia ja havia recollit el cos de Gabriel, i l'havia amagat al maleter del seu cotxe. Amb la tranquil·litat més gran possible, la dona li comunica al periodista que no pot seguir parlant: «Espera't, ara no puc parlar, que tinc aquí la Guàrdia Civil i al final em pararan». 

En cap moment es nota un mínim de nerviosisme durant la conversació amb el reporter del 'Periódico', i finalment li diu: «Vinga, Manuel, 'ciao'». Unes paraules que demostren la frivolitat de la detinguda, i els pocs remordiments per l'assassinat del menor. Posteriorment, la Guàrdia Civil deté Ana Julia, que intentava amagar el cadàver del petit en un altre lloc. 


Comentaris

envia el comentari