YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Ana Julia Quezada va parlar amb la seva mare des de 'El Acebuche': «Envia'm diners»

L'autora confessa de la mort de Gabriel Cruz va tranquil·litzar a la seva progenitora, després del seu ingrés a presó

Ana Julia habló con su madre desde 'El Acebuche'
Ana Julia va parlar amb la seva mare des de 'El Acebuche'. | Gtres

 

Ana Julia Quezada ja sap el que és passar una nit a la presó de 'El Acebuche'. L'autora confessa de la mort de Gabriel Cruz va dormir per primer cop en el centre penitenciari d'Almeria, en el qual, la seva primera petició en el seu ingrés, va ser la de demanar fer una trucada telefònica, per parlar amb la seva mare.

La imputada pels delictes d'assassinat, detenció il·legal i contra la integritat moral, va mantenir una conversació, durant uns minuts, amb Juana Cruz. La dona, de 72 anys i resident a la República Dominicana, va rebre la comunicació nerviosa i alterada, segons 'El Periódico', tot i que Ana Julia va tractar de calmar-la.

Un cop va aconseguir tranquil·litzar-la i li va garantir que tot estava «bé», la investigada per la desaparició i mort de Gabriel va realitzar una petició a la seva mare: «envia'm diners». Sense dubtes, una sorprenent decisió per qui se sap culpable i té al cap que haurà de passar una bona temporada a presó.

Juana Cruz, la madre de Ana Julia Quezada
Juana Cruz, la mare d'Ana Julia Quezada. | Atresmedia

 

Les seves primeres hores a ‘El Acebuche’

El primer dia d'Ana Julia Quezada en el centre penitenciari d'Almeria de 'El Acebuche' ha transcorregut amb total normalitat. Fonts de la presó han confirmat que han observat a la dona «sorprenentment serena i tranquil·la», tot i que és considerada responsable d'un dels esdeveniments més tristos de l'actualitat espanyola.

Per aquest motiu, es va tenir en compte que s'hauria d'activar el protocol per evitar suïcidis al seu voltant, per evitar que pogués cometre alguna imprudència. De la mateixa forma, se li va assignar una 'presa ombra', una reclosa que l'acompanya en tot moment, per garantir la seva seguretat i benestar dins de la presó.

Tot i això, les seves primeres hores a presó poc fan imaginar que pugui canviar la seva actitud, de forma radical, per això mateix es tem pel seu estat físic i de salut. Encara que Ana Julia estarà allunyada de la resta de presses, fins que s'apliqui una sentència ferma sobre ella.

La mare d'Ana Julia demana perdó

Juana Cruz no va dubtar en atendre els micròfons per donar explicacions i excusar-se pel que havia passat. «Demano perdó al poble d'Espanya», va indicar la mare d'Ana Julia Quezada, des de la localitat de La Cabuya, a la República Dominicana. La dona, conscient de la tragèdia protagonitzada per la seva filla, tracta de trobar una justificació.

«Si és culpable, va ser el dimoni el que la va induir a cometre el fet», apunta Juana Cruz, qui assegura que a la seva filla li va oferir «una bona educació». Per això, admet que no es pot creure el que ha passat, afirmant que «mai vaig pensar que ella pogués fer això», demostrant d'aquesta forma la seva consternació.

La seva germana no la perdona

Juana Quezada, la hermana de Ana Julia
Juana Quezada, la germana d'Ana Julia Quezada. | Telecinco

 

Ana Julia Quezada ha pogut parlar amb la seva mare, Juana Cruz, però no amb la seva germana, Juana Quezada. A diferència de la seva progenitora, aquesta última no sembla disposada a perdonar la tragèdia que ha provocat Ana Julia, pel que no va dubtar en cap moment en criticar públicament els fets que va protagonitzar.

«Ana, no et perdono mai aquesta barbaritat que vas fer. Ho pagaràs. Si tu vas matar a aquest nen, que el vas matar, ho pagaràs. Jo no tindré pau, no tindre tranquil·litat. Jo no dormo, no menjo, per aquesta desgràcia que vas fer. Una part de mi t'estima, però una altra part t'odia», va admetre.


Comentaris

envia el comentari