ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat confirma 9.331 nous contagis i 273 morts vinculades a la Covid-19

URGENT

❗ Sanitat prohibirà la mobilitat entre comunitats per Nadal excepte per motius familiars

Ana Julia Quezada es preocupa pel pare de Gabriel estant a la presó

L'assassina del menor ha passat el seu primer cap de setmana, i ja són cinc els dies que passa completament tancada a la cel·la d'aïllament

Ana Julia Quezadan en una imagen de archivo
Ana Julia Quezadan en una imatge d'arxiu | Cedida

Ana Julia Quezada ja porta empresonada a 'El Acebuche' cinc dies i quatre nits. L'assassina confessa del petit Gabriel Cruz ja ha passat el seu primer cap de setmana empresonada i permanentment tancada a la seva cel·la d'aïllament, apartada de la resta i només acompanyada per una presa ombra.

Quezada només pot sortir al patí durant un temps reduït i quan ningú més ho fa. A més, tampoc realitza cap tipus d'activitats fora de les seves quatre parets de presó. Allí és on fa cadascun dels seus àpats i mira la televisió. D'aquesta forma, coneix exactament que és el que es diu d'ella des que confessés la mort de Gabriel.

Ana Julia Quezada junto al padre de Gabriel, Ángel Cruz.
Ana Julia Quezada al costat del pare de Gabriel, Ángel Cruz. | CatalunyaDiari.cat
 

Ana Julia pregunta constantment per l'Ángel

Dins de la presó, va trucar a la seva mare de 74 anys que actualment viu a la República Dominicana, per demanar-li diners. També ha rebut la visita del seu advocat, Esteban Hernández, el passat dissabte.

Segons ha pogut saber 'El Programa de Ana Rosa', segons diu l'advocat, Ana Julia està molt penedida pel crim de Gabriel. Però no només això, un fet molt destacable és que està molt afectada i preocupada pel pare del menor, Ángel Cruz. Sembla que l'assassina ha estat preguntant molt per ell, volia saber com es troba, si està bé.

Les treballadores de presó no se'n refien

Aquest penediment i culpabilitat per la mort de Gabriel i preocupació per l'estat de salut del seu pare no coincidiria amb l'opinió que ja tenen d'ella les treballadores de 'El Acebuche'. Segons han explicat, Ana Julia Quezada no estaria gens preocupada, sinó tot el contrari, mostra una gran normalitat.

Inclús es mostra molt cordial amb les treballadores, fins al punt de dir «amor meu» cada vegada que parla amb elles. Des de la presó han hagut de cridar-li l'atenció per aquest comportament, avisant-la que la seva relació ha de ser de respecte i no de gran amistat.


Comentaris

envia el comentari