Primera nit d'Ana Julia Quezada a la presó de 'El Acebuche'

Una presa de la confiança dels policies carceraris acompanyarà la investigada durant els primers dies

Ana Julia Quezada durante la búsqueda de Gabriel
Ana Julia Quezada passa la seva primera nit a 'El Acebuche' | Antena 3

Una vegada ha estat sentenciada amb presó comunicada i sense fiança, Ana Julia Quezada ha passat la primera nit internada a la presó de 'El Acebuche', a Almeria. L'autora confessa de l'assassinat de Gabriel Cruz ha començat a familiaritzar-se amb les instal·lacions que la rodejaran pròximament.

Un cop arribar al centre penitenciari, va ser traslladada al mòdul d'ingressos, on va passar les primeres hores. Posteriorment, la van derivar fins al departament de dones, on s'ha instal·lat, encara que, temporalment, ho farà allunyada d'altres recluses, fins que el jutge decreti la sentència.

Tot i això, Ana Julia no estarà completament aïllada. A la investigada se li ha assignat una 'pressa ombra', una reclusa de la confiança dels policies carceraris, que vetllarà pel seu benestar a l'interior de la presó. De la mateixa manera, s'han activat als protocols de vigilància, per observar-la detingudament.

Esteban Hernández visita a Ana Julia

Esteban Hernández, abogada de Ana Julia Quezada
Esteban Hernández, advocat d'Ana Julia Quezada | Atresmedia

 

Poques hores després d'ingressar a presó, Ana Julia Quezada ha rebut la visita del seu advocat, Esteban Hernández. Aquesta ha aprofitat la situació de presa comunicada que disposa la investigada, per preguntar-li per la seva situació i interessar-se per com han estat les primeres hores a 'El Acebuche'.

«Està bé», ha informat el lletrat als mitjans de comunicació, reconeixent que «està afectada i preocupada». No obstant això, s'ha mostrat confiat que la seva defensada no tindrà problemes dins del centre, doncs els membres de seguretat «faran tot el possible per vetllar per la seva seguretat».

Ana Julia, a ‘El Acebuche’

Imagen de archivo de Ana Julia Quezada
Imatge d'arxiu d'Ana Julia Quezada | España Diario

 

Tot apuntava que l'arribada d'Ana Julia Quezada a 'El Acebuche' podria venir acompanyada de problemes amb la resta de recluses. Des de la presó, s'havia apuntat que les noves companyes de la investigada pensaven «fer-li la vida impossible» a l'assassina confessa de Gabriel Cruz.

No obstant això, una de les internes ha parlat amb la premsa, quan gaudia d'un permís. Ha explicat que, a Ana Julia, «se la veu normal», detallant que en les primeres hores al centre «ha baixat amb els educadors i treballadors socials». La reclusa ha evitat parlar de les intencions de les seves companyes.


Comentaris

envia el comentari