ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.162 nous contagis i 33 defuncions vinculades a la Covid-19

Ana Julia, a la seva mare: «Demano perdó al poble espanyol, al dominicà i a vostè»

Ana Julia va parlar amb la seva mare just després del seu ingrés a presó

Ana Julia Quezada, detenida por la desaparición y muerte de Gabriel
Ana Julia Quezada, en una imatge d'arxiu | Facebook

Ana Julia Quezada continua instal·lada a l'ull de l'huracà. A presó des del passat dijous, la presumpta autora de l'assassinat de Gabriel Cruz ja ha rebut diverses visites del seu advocat d'ofici, així com també ha pogut contactar amb la seva mare. Moment on, de fet, Ana Julia va arribar a demanar diners. 

Més enllà d'això, Ana Julia Quezada va optar per demanar perdó a la seva figura materna. Juana Cruz, de 72 anys i resident a República Dominicana, assegura que estava força nerviosa i alterada abans de parlar amb la seva filla. Tot i això, la mateixa mare va acabar relatant que va ser Ana Julia qui va acabar tranquil·litzant-la. 

La trucada d'Ana Julia a la seva mare

Tenia ganes d'explicar-se amb els seus. Segons ha tret a la llum 'Espejo Público', Ana Julia Quezada va trucar a la seva mare i va demanar-li perdó reticentment. En aquest context, doncs, la presumpta assassina del menut Gabriel va demanar-li perdó tant a ella com al «poble espanyol».

«Et vaig posar en un problema enorme, et demano disculpes i perdó a tot el poble espanyol i dominicà. També a vostè i especialment a la meva família, ja que he deshonrat aquest cognom», va relatar Ana Julia a la seva mare.

Juana Cruz, la madre de Ana Julia Quezada
Juana Cruz, la mare d'Ana Julia Quezada | ATRESMEDIA

«Noia, el diable… Què vas fer? A tu se't va posar... el diable al cap», va dir la seva mare mentre relatava: «Amb el que vas fer ens has fet caure el cognom... que Déu qui et perdoni». 

Al fil de la crítica, doncs, Ana Julia sembla que va optar per demanar perdó per enèsima ocasió. «Ai mare! T'he posat enmig d'un problema enorme i demano perdó a Déu i a tothom mare. Estic molt... Tinc molts problemes», va explicar. 

Una neboda enviarà 50 euros mensuals a Ana Julia

La seva neboda ha entrat a escena. En aquest cas, segons ha relatat el mitjà citat anteriorment, una neboda d'Ana Julia —que actualment resideix a Itàlia— li ingressarà 50 euros justos al mes


Comentaris

envia el comentari