Ana Julia volia esquarterar el cadàver de Gabriel i llançar-lo en un contenidor

Els agents de la Guàrdia Civil van detenir-la abans del succés

Imagen de archivo de Gabriel Cruz Ramírez.
Gabriel Cruz Ramírez, en una imatge d'arxiu | Xarxes socials

Ana Julia Quezada volia esquarterar el cadàver del menut Gabriel i llançar-lo en un contenidor quan la Guàrdia Civil va irrompre a casa seva per detenir-la.

El drama, però, no s'atura en aquest punt. El diumenge passat, mentre Ana Julia Quezada transportava el cos del menut al maleter del seu vehicle, tenia pensat anar més enllà.

Les intencions de l'actual parella d'Ángel, el pare de Gabriel, implicaven esquarterar el cadàver del petit i anar desfent-se d'ell llançant-lo en diferents contenidors i abocadors de la zona.

  

  

  

Ana Julia va culpar en Gabriel de portar la destral


És la ferma versió dels investigadors del terrible succés. Segons aquests, Ana Julia Quezada va enganyar vilment al petit, fins al punt de no explicar-li on anaven.

El trajecte va ser d'allò més dur, ja que en Gabriel va intentar desfer-se de la situació. Aquest, de fet, va al·legar en diverses ocasions que el deixés anar i, tot seguit, va intentar tornar a casa de la seva àvia. El succés, finalment, va anar més enllà i finalment Ana Julia Quezada va colpejar al menut —de només 8 anys— amb mànec de la destral. 

Va ser en aquest punt quan Ana Quezada no es va arronsar i va optar per culpar al mateix Gabriel. Després de parlar amb la seva advocada, Quezada va arribar a dir que la destral la portava el mateix nen i que es va copejar ell mateix.

«No ets la meva mare»

Aquesta va ser la revelació que, segons Quezada, va dur a terme el nen abans de morir. Instants després, els fets van acabar de la pitjor manera i l'actual parella d'Ángel, el pare del petit, va optar per asfixiar-lo. 


Comentaris

envia el comentari