rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Ana Obregón participarà en una nova sèrie de Netflix

La biòloga està a punt de complir el seu somni de convertir-se en una estrella de Hollywood
L'actriu Ana Obregón participa en una nova sèrie de Netflix   | Cedida

 

Ana Obregón no deixa de sorprendre. I és que als seus 62 anys a l'actriu li ha arribat una oportunitat d'or per complir el seu anhelat somni, que no és altre que el de convertir-se en una estrella de Hollywood.

 

Segons recull 'Cotilleo.es', Ana estaria preparant una sèrie de la mà de Netflix, que l'ha fitxat per formar part d'un dels nous projectes de la plataforma.

 

La notícia, pel que sembla, va sortir a la llum quan la biòloga va ser preguntada pels seus futurs plans professionals, responent que estava preparant una nova sèrie amb Netflix però sense donar més detalls, perquè no ho té permès.

 

Així les coses, sembla que la que va ser protagonista de 'Ana y los 7' està a punt d'embarcar-se en una nova etapa professional que podria llançar-la, de forma definitiva, a la fama.

Per aquest motiu, Ana es desplaçarà fins als Estats Units i més concretament fins a Hollywood, lloc en on l'empresa té ubicades les seves oficines.

 

No seria la primera vegada que Ana Obregón trepitja els estudis americans de cinema. A més de l'anècdota que sempre explica sobre la paella que va preparar al director Steven Spielberg, cal destacar que va aparèixer a la sèrie 'El equipo A', on va tenir l'oportunitat d'acompanyar als protagonistes de tan mítica producció.

A l'espera de la boda del seu fill Álex

Ara que el seu fill Àlex ja ha volat del niu i està a punt de començar a gestionar els preparatius del seu casament, que s'espera que se celebri entre 2019 i 2020, Ana sembla haver trobat el moment oportú per creuar l'Atlàntic i instal·lar-se als Estats Units, almenys durant el temps que duri la gravació.

Imatge d'Álex amb la seva xicota Francisca i la seva mare, Ana Obregón. | Cedida

 

I és que fa temps que el seu fill Àlex va decidir anar-se'n a viure amb la seva parella, Francisca, circumstància que l'Anna va acceptar amb certa resignació, ja que es va mostrar una mica nostàlgica quan era preguntada pel tema.

 

No obstant això, l'actriu i la seva nora tenen una bona relació i Obregón està d'allò més il·lusionada amb el casament. «És clar que sí, la meva mare amb el seu fill, amb el seu fill únic, el seu nadó, li fa molta il·lusió», explicava Àlex poc després de conèixer-se el seu compromís.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris