ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

Ana, la parella del pare d'en Gabriel, declara davant la Guàrdia Civil per la troballa de la samarreta del menut

Aquest dimecres, 7 de març, ha sortit a la llum que aquesta va ser la qui va trobar la samarreta del menor

La novia del padre de Gabriel, en un coche de la Guardia Civil
La parella del pare d'en Gabriel, al cotxe de la guàrdia civil | El Español

Noves informacions sobre la desaparició del menut Gabriel. El menor, desaparegut a Níjar fa una setmana, continua a la primera plana informativa i la guàrdia civil fa mans i mànigues per poder concloure la seva cerca amb èxit.

Fins al moment, però, la troballa d'una samarreta blanca ha estat l'única pista que s'ha trobat sobre la desaparició del petit. En plena recerca de més proves, doncs, la benemèrita ha optat per focalitzar la seva atenció amb la parella del pare d'en Gabriel, Ana. Va ser aquesta, de fet, qui va trobar la samarreta del menut i qui, segons indiquen, va vestir el nen el dia que va desaparèixer.

Declara davant la guàrdia civil

Avui mateix ha sortit a la llum que Ana es va ferir en intentar accedir a la zona on es trobava la samarreta. La dona, de fet, va caure en intentar arribar a la prova i pateix diverses ferides al maluc i al turmell.

En relació a aquesta informació, doncs, la guàrdia civil ha abordat a la dona per prestar declaració.

Imagen de Gabriel, el pequeño desaparecido en Almería
Gabriel, el menut desaparegut | Cedida

No ho fa, però, com a sospitosa de la desaparició. La guàrdia civil ha relatat que ha interceptat la dona perquè aquesta declari com a persona implicada en la trobada d'una de les proves clau del cas.

La declaració, a més, hauria d'haver-se produït dies abans. L'estat de les seves ferides, tot i això, van fer que la citació es dugués a terme dies després. La benemèrita, finalment, ha relatat que la dona ha acudit a comissaria per «realitzar gestions personals que res tenen a veure amb la recerca».

Diego Miguel, a la palestra


L'acusador de la mare d'en Gabriel, Diego Miguel, ha estat el principal sospitós de la desaparició del petit. Tot i això, són diverses les veus que indiquen que aquest es trobava lluny del menut el dia que va desaparèixer.  

Diego Miguel, acosador de la madre de Gabriel
Diego Miguel, acusador de la mare | El Español

Fins a tres veïns seus, en aquest sentit, expliquen que el dimarts, 27 de març, van veure l'home a la terrassa de casa seva, assegut i llegint un llibre. 


Comentaris

envia el comentari