Ana Julia Quezada va insistir als pares de Gabriel Cruz a oferir una recompensa pel seu fill

Fins i tot va proposar oferir més de 10.000 euros a qualsevol persona que proporcionés informació sobre el parador del nen

Ángel, el padre de Gabriel, con su pareja Ana Julia Quezada
Ana Julia Quezada amb el pare de Gabriel, Ángel Cruz | CatalunyaDiari.cat

Després de ser detinguda, i tot i la troballa del cadàver de Gabriel Cruz al maleter del seu cotxe, Ana Julia Quezada es nega a col·laborar amb els investigadors sobre els motius i la forma en què va matar el nen de 8 anys. Per als investigadors hi ha una hipòtesi que està agafant força, i té a veure amb una motivació econòmica. 

Així ho indica el comportament d'Ana Julia Quezada durant els dies que la policia i centenars de voluntaris buscaven el petit. La dona va insistir als pares a oferir una recompensa a canvi del seu fill. De fet, Ángel i Patricia van estar d'acord, i van anunciar a través dels mitjans de comunicació que oferien 10.000 euros a qualsevol persona que oferís una pista sobre el parador del seu fill. 

Amb tot, sembla que Ana Julia no estava del tot contenta amb aquella xifra, i va continuar insistint perquè la família de Gabriel oferís més diners. Va ser aquest un detall dels molts que van alertar els investigadors, que feia temps que tenien sospites de la parella sentimental del pare del menor. 

La Guàrdia Civil continua investigant

Per ara, la Guàrdia Civil continua treballant amb les mateixes informacions que ahir, que no són moltes. Ana Julia Quezada no va voler explicar on havia amagat el cos del nen ni a les mateixes dependències policials, o com a mínim això és el que ha deixat anar el ministre espanyol de l'Interior, Juan Ignacio Zoido. 

Cal recordar, a més, que la detinguda va assegurar que havia perdut el telèfon mòbil. Una excusa que li ha servit per esquivar els requeriments de la policia perquè l'entregués fins a dues ocasions. El dispositiu pot ser clau per descobrir els motius pels quals la investigada va matar el nen. 

El jutge ha suspès la incineració del cos

Amb tot, aquest dimarts s'ha sabut que el jutge titular del jutjat d'instrucció número 5 de Níjar, Rafael Soriano, ha suspès la incineració del cos de Gabriel, davant la possibilitat que Quezada no hagi actuat sola.El magistrat ha justificat la seva decisió, assegurant que necessita més proves sobre l'agressió física al menor per poder tancar el cas, i no descarta demanar una anàlisi més exhaustiva de les restes del nen.


Comentaris

envia el comentari