YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Ana Quezada: «No s'allunyava, marxava de casa mitja hora i tornava, però aquest dia no va tornar»

La detinguda va parlar de Gabriel poc després de la seva desaparició

Ana i Gabriel.
Ana i Gabriel. | Cedida

Des que Ana Quezada, parella del pare de Gabriel, ha estat detinguda per la desaparició i mort del petit, moltes informacions han sortit sobre ella. Ana ha estat molt present en el cas des del primer moment. Va ser ella qui va trobar la samarreta blanca del petit en un lloc proper a la zona de la seva desaparició, per exemple. La detinguda va aparèixer amb el pare del nen en una entrevista per a ‘Las mañanas de TVE’.

Va interrompre la seva parella per parlar

Dos dies abans que trobés la samarreta del petit, quan encara ningú la coneixia, Ana acompanyava la seva parella, el pare de Gabriel, en una de les entrevistes que realitzava. Es tractava d'una connexió en directe amb el programa ‘La mañanas de TVE’. Ella no havia de participar en l'entrevista, però en més d'una ocasió va interrompre la seva parella per contestar ella a la periodista que feia les preguntes.

«Aquest mateix matí vam estar esmorzant i va sortir la conversa. L'àvia i jo li vam dir: ‘Tu si veus un desconegut corre, eh, no et paris’. I mira per on, aquest mateix dia va desaparèixer el nen», va dir Ana quan la periodista va preguntar si li havien ensenyat al nen a cridar si se li acostava un desconegut. Més tard va voler afegir una mica més: «Gabriel no marxaria sol. No s'allunyava, marxava de casa mitja hora i tornava. Li deies una hora i tornava. Es menjava una poma o una fruita i marxava amb els amics. Però és que aquest dia no va tornar, aquest dia Gabriel no va tornar», explicava la dona. Ara, i després de ser detinguda per la Guàrdia Civil, la dona ha negat que ella sigui la culpable de la mort de Gabriel, «Jo no he estat; Gabriel, t'estimo», afirmava.


Comentaris

envia el comentari