Anabel Pantoja deixa veure, per error, els seus pits a Instagram

No es tracta del primer descuit de la neboda d'Isabel Pantoja

Anabel Pantoja ho ensenya tot a Instagram | Instagram

L'estiu està cada vegada més a prop i, tot i que es tracta d'una de les èpoques de l'any més esperades per la majoria, la veritat és que portar peces de roba més curtes també pot comportar més d'una sorpresa. És exactament el que li ha passat a Anabel Pantoja. La cosina de Kiko Rivera ha sorprès tots els seus seguidors a Instagram amb un vídeo que deixava molt poc per a la imaginació. La jove es va llevar disposada a menjar-se el món, i va publicar un vídeo on apareixia en pijama. Però la samarreta de tirants que portava li va jugar una mala passada, i li va deixar els pits a vista de tothom, aconseguint que més d'un dels seus seguidors es quedessin amb la boca oberta. 

Tot i així, no és la primera vegada que Anabel es converteix en el centre d'atenció per les seves «pantojades». La neboda d'Isabel Pantoja va protagonitzar, l'any passat, un dels descuits més comentats, quan va ser gravada fent 'topless' durant les seves vacances a la platja. Sense massa èxit, la jove va intentar que les imatges no es difonguessin, però el vídeo va arribar fins i tot a 'Sálvame' i a 'Cazamariposas', on van començar a bromejar amb els seus pits dient-los «pantojades». 

L'abans i el després d'Anabel Pantoja  | Semana
 

Tot i així, aquest últim descuit ha servit per apreciar el canvi físic de la cosina de Kiko Rivera. Segons 'Semana', la col·laboradora de televisió es va sotmetre a entrenaments gairebé diaris, per posar-se en forma. És per això que, actualment, llueix una figura molt diferent de la que tenia quan va començar a donar-se a conèixer, durant les seves primeres aparicions a la petita pantalla. 


Comentaris

envia el comentari