Un ancià, maltractat pels treballadors d'una residència als Estats Units

Els fills de la víctima van col·locar una càmera oculta per comprovar les terribles agressions i es van quedar de pedra quan ho van veure

Imágen de Younes siendo maltratado por la enfermera
Imatge de Younes, maltractat per l'infermera | Younes Family

La residència d'avis Autumnwood de Michigan, als Estats Units, va acomiadar als empleats que van abusar i agredir un ancià. Hussein Younes, de 89 anys, que va ingressar al centre després de ser operat d'una cirurgia abdominal, va advertir dels maltractaments per part dels treballadors.

L'avís el van rebre els sis fills de l'home, que van interposar la corresponent demanda civil en contra de la residència. Salim Younes, el germà que va exercir de portaveu, ha informat que la denúncia es va interposar el setembre de 2016, poc més d'un any després de l'ingrés del seu pare.

Los acontecimientos

El maig de 2015, Hussein es va traslladar a Autumnwood després de sotmetre's a una intervenció quirúrgica. A més, el seu estat era feble a causa d'un vessament cerebral que li impossibilitava valer-se per si mateix, havent de moure's mitjançant una cadira de rodes.

Poc després de la seva arribada, l'ancià va començar a queixar-se d'agressions i maltractaments per part dels empleats, el que va provocar les sospites dels seus fills. Aquests van decidir col·locar una càmera oculta a l'habitació, per comprovar què estava passant.

Sobre el que van trobar en el contingut dels enregistraments, Salim només va poder qualificar-lo com «horrors indescriptibles». Els fills de Youness van poder extreure múltiples agressions, crits i empentes que patia el seu pare a mans de les infermeres.

Després d'informar del que havia passat, la residència Autumnwood va prendre la mesura d'acomiadar immediatament als empleats que apareixien a les imatges. De la mateixa manera, es va començar una investigació interna, alhora que començava a iniciar-se el judici pels maltractaments contra l'ancià.

Posteriorment, Salim, incrèdul pel que ha passat, no va dubtar a «explicar la història als mitjans», per fer públics els fets. «El que hem patit és insuportable», reconeixia, detallant que el seu objectiu va ser el de «fer-li saber al món que aquest lloc no és bo»


Comentaris

envia el comentari