Un ancià ingereix detergent i mor pensant que és el cafè que li havia preparat la seva dona

Les autoritats consideren que va ser una equivocació de l'anciana de forma involuntària perquè és una persona gran i amb demència senil
Els serveis d'emergència van atendre l'ancià que havia ingerit detergent a casa seva
Els serveis d'emergència van atendre l'ancià que havia ingerit detergent a casa seva | Cedida

Un error pot esdevenir un greu accident, com en el cas d'un home madrileny que va ingerir detergent sense adonar-se'n. La seva dona, de 82 anys i amb demència senil, va equivocar-se i en comptes de donar-li una tassa de cafè, li va donar una que contenia detergent. El seu espòs, de 87 anys, s'ho va beure sense ser conscient del que hi havia dins i es va enverinar. En conseqüència, va perdre la vida en el seu domicili, al districte d'Usera, el passat 5 de gener.

 

L'home va ingerir el contingut de la tassa pensant que era cafè i va començar a queixar-se i a trobar-se malament. L'assistenta social que els cuidava a tots dos, va escoltar l'home renegar i es va adonar del que estava passant. Aleshores, va trucar als serveis d'emergència i una ambulància el va recollir i traslladar a l'hospital 12 d'Octubre.

 

No obstant això, el cos de l'ancià no va poder suportar el detergent que havia ingerit i va acabar perdent la vida, així com van confirmar els metges unes hores després. Donades les circumstàncies, l'hospital va instar a la policia a obrir una investigació per descobrir quin producte de neteja s'havia utilitzat concretament. A més, també volen conèixer el testimoni de la seva dona per molt que fos un acte involuntari.

Una acció involuntària 

L'anciana no ha estat acusada perquè les autoritats creuen que va ser una equivocació, ja que és una persona gran i amb demència senil. La seva teoria és que la dona hauria confós els dos productes i que, sense voler, va entregar-li la tassa que no devia al seu estimat. De fet, l'assistenta del matrimoni va corroborar la versió explicant que estava fent les feines de casa quan es va produir la tràgica confusió i que l'acció va ser de forma involuntària. Tanmateix, l'home no va poder sobreviure.Comentaris

envia el comentari