ÚLTIMA HORA

👉 El Govern estudia excloure els nens de la limitació de les reunions

Dues àvies planten cara a un atracador a Bilbao

L'Ertzaintza ha demanat ajuda a través de les xarxes per trobar al protagonista del violent altercat

Imagen del momento en el que la anciana planta cara al ladrón
Imatge del moment en què l'anciana s'enfronta al lladre | Cedida

L'Ertzaintza està buscant un lladre que va atacar intentar atracar dues ancianes al portal de casa seva a Bilbao i que va aconseguir fugir després que les dues dones s'enfrontessin a ell i les acabes empenyent i tirant a terra. Els fets van ocórrer el passat 14 d'agost i van ser gravats per la càmera de seguretat instal·lada a l'entrada de l'edifici, en unes imatges publicades per La Sexta.

L'atracador estava esperant les dues dones dins el portal de l'edifici, al costat de l'ascensor. Les ancianes, que arribaven després de fer una passejada, es van topar de front amb el lladre, el qual acabava de prémer el botó de l'ascensor. Un cop ja havia arribat, l'home va obrir la porta i les va deixar passar a elles abans. Però quan la primera dona ja havia entrat, el lladre li va donar una estrebada a la segona i li va arrencar una cadena que portava penjada al coll.

Van intentar plantar-li cara

El collar, però, va caure a terra i el lladre es va ajupir per recollir-lo. En aquell moment, la dona que havia entrat a l'ascensor va sortir i es va abalançar contra ell. «El vaig agafar per darrere i el vaig pessigar», ha explicat al diari 'El Correo'. L'atracador es va desfer d'ella fent-la caure a terra i es va dirigir cap a la porta, on l'esperava l'altra senyora, a qui va empènyer amb la seva superioritat física i la va llençar a terra per poder escapar.

  

Dos mujeres mayores se enfrentan a su atracador en un portal de San Francisco en Videos
 

No pateixen cap lesió greu

Tot i que les caigudes de les senyores són bastant fortes i es podrien haver fet molt mal, afortunadament només pateixen petites lesions lleus. Un fet gairebé miraculós segons Elvira, una de les implicades, que recorda que «em veia en cadira de rodes i la Tina, que té mal l'esquena, també».

A hores d'ara, l'agressor continua en parador desconegut i l'Ertzaintza està intentant trobar-lo i procedir a la seva detenció. Per la seva banda, les dues dones grans encara estan una mica espantades per si l'incident es torna a repetir, encara que qualsevol persona s'ho pensaria dues vegades abans de tractar de fer mal a Elvira i Tina veien com reaccionen.


Comentaris

envia el comentari