Andrea Carballo li va dir a la seva mare «tranquil·la, aquesta nit l'agafen» el dia abans de ser assassinada per la seva parella en una gasolinera

El propi policia que la custodiava li va assegurar que Víctor seria detingut aquella mateixa nit
Andrea, la joven fallecida en el choque de un coche contra una gasolinera junto a su expareja
Andrea, la jove morta en el xoc d'un cotxe contra una gasolinera amb la seva exparella | Xarxes socials

Andrea Carballo, la jove assassinada per la seva parella fent xocar el cotxe en el qual viatjaven contra una gasolinera a Benicássim, Castelló, va avisar la seva mare la tarda anterior que el jove seria detingut durant aquella mateixa nit, uns fets que no van succeir així.

  

  

Segons ha informat 'El Español' estava previst que el detinguessin aquella nit.

La família havia interposat tres denúncies contra 'El Peonza'

Aquella tarda la mare d'Andrea va trucar-la per veure per què trigava tant, la jove la va calmar dient-li: «Estigues tranquil·la que aquesta nit l'agafaran». El matí següent, al contrari del que ella mateixa havia pronosticat, Víctor seguia lliure i va aprofitar per raptar-la, obligar-la a fer-la entrar al cotxe amb ell i estavellar després el vehicle contra la gasolinera. Tots dos van perdre la vida. 


La família es troba devastada arran dels esdeveniments i consideren que la protecció policial de la jove no va ser suficient. El policia va assegurar a la jove durant el matí en el qual van succeir els fets estarien patrullant la zona i ella estaria protegida, però Víctor se la va emportar sense problemes malgrat la resistència de la jove i els avisos dels veïns. 

Abans del crim, la família havia interposat tres denúncies contra 'El Peonza', per maltractaments contra Andrea durant els tres anys que van mantenir una relació —fins a novembre d'aquest mateix any— i per haver intentat atropellar-la el passat 13 de desembre. Llavors es va posar una ordre d'allunyament contra ell que marcava que no podia apropar-se a Andrea a més de 200 metres ni comunicar-se amb ella.

Víctor Llorens Jordà, exnovio de Andrea y su presunto asesino
Víctor Llorens Jordà, exparella d'Andrea i el seu presumpte agressor | Redes Sociales

Qualificat de «risc mitjà»

La família no entén què va passar aquell dia i creu que la mort de la seva filla es podria haver evitat: «Es podia haver evitat molt abans, no va complir l'ordre d'allunyament, ens van dir que tindríem policia i no la vam tenir, ens van dir la nit d'abans que el detindrien i no ho van fer…», tal com han explicat a 'El Programa d'Ana Rosa'.

A més, no entenen per què la policia vigilava a Andrea en comptes de perseguir a Víctor. «Estava qualificat de risc mitjà quan aquest personatge va sortir un dia corrents amb un ganivet darrere meu, però no ho van veure perillós», assegura la mare d'Andrea.

Funeral
El funeral de la jove | Cedida


Comentaris

envia el comentari