IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Andreíta presenta un requeriment judicial contra la xirigota de Cadis que es mofava del seu físic

La filla de Belén Esteban no aconsegueix passar desapercebuda

Andrea Janeiro i Belén Esteban
Andrea Janeiro, filla de Belén Esteban | Europa Press

La filla de Belén Esteban i Jesulín de Ubrique, Andrea Janeiro, no aconsegueix passar desapercebuda, malgrat que ho intenti. I és que des que el passat 20 de juliol del 2017, i amb la celebració de la seva majoria d'edat, la cara d'Andreíta va ocupar la portada de gairebé tots els mitjans, 

A partir d'aquell moment, Andrea Janeiro no ha parat de rebre dures crítiques sobre la seva imatge. De fet, el mateix dia que complia 18 anys, la Policia Nacional va identificar 70 usuaris de Twitter que desqualificaven greument a la filla d'Esteban. Un dia en què es va convertir en 'Trending Toppic', conscient que mai tornaria a recuperar l'anonimat del qual gaudia fins llavors. 

Una cançó polèmica

L'última polèmica al voltant de les crítiques per la imatge d'Andrea Janeiro les trobem al passat Carnaval de Cadis, reconegut entre altres coses pel seu concurs de xirigotes, les quals es mofen i ridiculitzen diferents aspectes de l'actualitat. I és que un dels grups va cantar una cançó amb la qual es mofaven greument de la jove. 

«La filla de Jesulín i de Belén Esteban, té tota la cara com una patata nova. Ja no està pixelada i la nena és lletgíssima, si jo fos el seu pare, la deixo borrosa fins als trenta», diu part de la lletra de la cançó. 


 

La xirigota no es retira

En una altra estrofa de la cançó, la jove és insultada: «I diu Belén Esteban que ella és molt responsable i molt bona, que l'ajuda molt a casa, que està tot el dia fent feina, i molt neta, s'hauria de veure doblegant els llençols sense barbeta».

Davant aquesta situació, Andrea Janeiro ha optat per presentar un requeriment judicial contra el grup, a qui també demanat que elimini el contingut de l'actuació que circula per Internet. 

D'altra banda, els membres de la xirigota han assegurat que no es retiraran, i han recordat que és l'emissora municipal 'Onda Cádiz', qui té els drets de retransmissió. 


Comentaris

envia el comentari