YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Ángel Garó és absolt d’un delicte de violència domèstica

El concursant de 'Gran Hermano VIP' no haurà de complir els nou mesos de presó que demanaven en contra

Ángel Garó
Ángel Garó, absolt d'un delicte de lesions | CatalunyaDiari.cat

L'humorista Ángel Garó, que actualment està concursant a la sisena edició de 'Gran Hermano VIP', ha quedat absolt pel jutjat penal número 5 de Màlaga del presumpte delicte de violència domèstica al que s'enfrontava després de ser denunciat per la seva exparella, Darío José Abelaira Galán.

L'informe jurídic confirma les policontusions, l'esquinç de turmell dret i les erosions diverses presentades pel denunciant i que el van tenir impedit durant un mes. No obstant això, el jutge ha decidit no processar a l'actor per la «falta de proves».

 

No s'ha pogut aclarir l'origen de les lesions

El jutjat penal número 5 de Màlaga ha determinat que no ha estat possible «aclarir si l'origen de les lesions va ser per una caiguda accidental o per acció de l'acusat, quedant reduïda la qüestió a les versions contraposades de les parts». Així doncs, Garó ha quedat impune al·ludint al fet que «la STS 411/2010 de 13 de març estableix que perquè ens trobem davant d'un tractament mèdic cal que no es tracti d'un mer diagnòstic».

Angel Garó y su expareja, Darío José Abelaira Galán
Angel Garó i la seva exparella, Darío José Abelaira Galán | Cedida

 

Sortida temporal ‘Gran Hermano VIP’

La setmana passada Ángel Garó va haver d'abandonar temporalment la casa de 'Gran Hermano VIP' per poder declarar davant el jutge per la presumpta agressió física que li va fer a la seva exparella el maig de 2017 a l'habitatge que tots dos compartien a Màlaga.

Garó s'enfrontava als nou anys de presó que demanava la Fiscalia per un delicte de lesions. El denunciant va arribar a lamentar, fins i tot, no ser una dona per tal de poder-ho catalogar com una violència masclista. En tot moment, però, l'humorista va negar que agredís, pegués i llancés per les escales a qui en aquest moment era el seu xicot.

Ángel Garó, penedit

Davant del jutge, Ángel Garó va declarar en contra de Darío José, assegurant que era «una persona a qui he cuidat, que vivia al carrer, que he intentat educar i refinar» i lamentant haver desaprofitat tant de temps amb ell. 

A falta que es tanqui definitivament la causa, el Ministeri Fiscal sol·licita, en matèria de responsabilitat civil, 1.830 euros, que pugen a 1.997,37 euros per part de l'Acusació Particular, per les lesions sofertes per Darío. El jutjat malagueny haurà de determinar si accepta aquestes exigències.


Comentaris

envia el comentari