Angela Dobrowolski, exparella de Josep Maria Mainat, mirant a l'horitzó

Detenen Angela Dobrowolski per fer esclatar un explosiu en un prostíbul a Barcelona

L'exdona de Mainat anava vestida amb un mono de color blau, amb un casc blanc i tapada amb una bufanda que li cobria la cara

El surrealista relat d'Angela Dobrowolski continua sense tenir aturador. Cada notícia és més sorprenent. L'última és impagable: l'exdona de Josep Maria Mainat ha estat arrestada pels Mossos d'Esquadra per fer esclatar un artefacte explosiu a la porta d'un pis a Barcelona. I, segons El Caso, no era un pis qualsevol, era una casa de prostitució

Angela Dobrowolski estava en llibertat amb càrrecs després d'haver estat detinguda prèviament i en multitud d'ocasions per atacs contra Josep Maria Mainat, exmembre de La Trinca. 

Els fets van tenir lloc als blocs del carrer de Trajà de Barcelona, al barri de la Font de la Guatlla, a Sants el passat dimecres. Un dels veïns de l'edifici va trucar al 112 després de sentir una forta explosió al replà de la seva escala. 

Un explosiu casolà 

Segons El Caso, quan els veïns de l'edifici van sortir a l'escala van trobar l'explosiu. Aquest consistia en una ampolla de plàstic de cinc litres d’aigua. Se la van trobar quasi desfeta i també van sentir una olor molt forta de producte químic i paper d’alumini enganxat a la paret. 

Una escena dantesca 

La dona, que va resultar ser Angela Dobrowolski, anava vestida amb un mono de color blau, amb un casc blanc amb dues línies de formes poligonals de color negre transversals i tapada amb una bufanda que li cobria part de la cara. Portava una motxilla de color negra amb la butxaca posterior grisa ovalada.

Els agents van escorcollar el seu domicili i van trobar la roba i complements utilitzats per cometre els fets, una arma curta detonadora, una arma curta d'aire comprimit, productes químics compatibles amb els que es van fer servir per a la fabricació de l'explosiu (salfumant, alcohol de cremar i paper d'alumini), una garrafa de combustible, un ordinador portàtil, una tauleta i un telèfon mòbil. 

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!

La dona va ser detinguda pels delictes de fabricació, tràfic i dipòsit d’armes i explosius, assetjament, amenaces i danys.