L'angoixant rescat dels veïns de l'incendi mortal de l'Hospitalet

L'incendi ha posat fi a la vida d'una dona i els seus dos fills, un nen de 3 anys i un nadó de mesos

A primera hora del matí s'ha declarat un incendi al número 140 del carrer Riera Blanca de l'Hospitalet de Llobregat. El foc s'ha produït a un dels pisos de la quarta planta d'un edifici de sis plantes. Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís a les 6.40 hores, a les 7.09 hores els efectius dels bombers han donat per estabilitzat l'incendi i a les 07.30 hores s'ha donat per extingit l'incendi aquest però ha acabat amb tres víctimes mortals.

Una de les dones ha estat rescatada per la façana

Les imatges, enregistrades mitjançant el mòbil i recollides per Antena 3, mostren com ha estat el rescat d'una de les dones que es trobava a l'interior del pis. Segons han explicat els bombers, en el moment de l'incendi, a l'interior del pis hi havia cinc persones, tres dones i dos menors. Una de les dones, la primera víctima, ja estava morta quan els efectius del cos de bombers han arribat. 

El vídeo recull el moment en què els Bombers han rescatat a una de les dones que es trobava dins del pis incendiat per la façana del pati interior. L'efectiu dels Bombers, situat al pis de la tercera planta, està despenjat amb una corda i un arnès i ajuda a baixar a una de les veïnes que havia saltat per la finestra per tal d'escapar de les flames.

Un total de tres persones han perdut la vida en l'incendi d'un habitatge a l'Hospitalet
Un total de tres persones han perdut la vida en l'incendi d'un habitatge a l'Hospitalet | CEDIDA

Tres víctimes mortals en el tràgic incendi

Malgrat que els dos menors han estat rescatats amb vida, al cap de pocs minuts s'ha confirmat la mort del primer menor, un nen de tres anys. Al segon, un nadó de pocs mesos, se li han practicat maniobres de reanimació i ha estat traslladat a Sant Joan de Déu on finalment ha acabat morint. Així doncs, el nombre de víctimes mortals s'ha elevat a tres. Segons ha informat, 'Crónica Global', les víctimes es tractarien d'una mare i els seus dos fills petits. 


Comentaris

envia el comentari