IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Antonio Banderas i el seu germà Javier s'acomiaden de la seva mare a Màlaga

L'actor ha estat acompanyat a tot moment de la seva dona, Nicole Kimpel, i els seus familiars més propers

Antonio Banderas, su mujer y su hermano a su llegada al tanatorio de Málaga
Antonio Banderas, la seva dona i el seu germà a l'arribada al tanatori de Màlaga | Gtres

Antonio Banderas ha publicat al seu compte d'Instagram una de les pitjors notícies de la seva vida. L'actor espanyol ha relatat que la seva mare ha perdut la vida durant aquesta matinada, al voltant de les sis del matí. Tal com ha explicat l'actor al seu perfil a les xarxes socials: «A les sis d'aquesta matinada, dia 4-11-2017, la nostra mare Ana Bandera Gallego ens ha deixat per sempre. S'emporta no solament l'afecte de la seva família, també el dels seus amics que la van estimar i la recordaran sempre. Que Déu la tingui en el lloc que mereix». Amb aquestes doloroses paraules, Antonio ha volgut donar la notícia a tots els seus seguidors i acomiadar-se de la seva mare. Al costat del text, el malagueny ha publicat una imatge de la seva mare en blanc i negre.

En els últims mesos, l'actor ja havia deixat constància de la gravetat en què es trobava la seva mare, qui patia alzheimer, arribant a reconèixer que en moltes ocasions li resultava impossible entendre-la, segons ha recollit 'Vanitatis'. Aquest dissabte, 4 de novembre, Antonio ha acudit acompanyat de la seva dona, Nicole Kimpel, i el seu germà Javier, al tanatori de la ciutat de Màlaga per vetllar el cos de la seva mare. Visiblement afectat, l'actor malagueny s'ha recolzat en la seva parella i en els seus familiars més propers para superar la tràgica pèrdua, caminant amb el rostre seriós i afectat a la seva arribada al tanatori.

A les 5 de la tarda ha tingut una missa 'corpore insepulto' a la capella del Parc Cementiri Sant Gabriel, on serà enterrada la seva progenitora. D'altra banda, està previst que demà, diumenge 5 de novembre, s'ofereixi una missa pel descans de la seva ànima a la parròquia de Sant Joan, església a la qual pel que sembla pertany tota la família. Encara que Antonio Banderes actualment resideix a Londres, l'actor es trobava rodant a la ciutat andalusa on va néixer una sèrie documental basada en la vida del pintor Pablo Picasso, raó per la qual la notícia ha enxampat molt de prop a la família.

Antonio Banderas, Nicole Kimpel y Javier Banderas en el tanatorio de Málaga
Antonio Banderas, Nicole Kimpel i Javier Banderas al tanatori de Màlaga | Gtres

 


Comentaris

envia el comentari