IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Antonio del Castillo, després de la mort del pare de 'El Cuco': «Sevilla està més neta»

El pare de Marta ha afegit que «l'aire és més pur i l'alba més clara»

Antonio del Castillo, padre de Marta del Castillo
Antonio del Castillo, pare de Marta del Castillo | Cedida

Ángel Romero Cid, el pare d'en Francisco Javier García Marín, més conegut com 'El Cuco', va morir aquest dilluns, 20 de novembre, a causa d'una aturada cardíaca, mentre es trobava al seu domicili.

  

Cal recordar que aquest home va ser condemnat, l'any 2016, al costat de la seva parella, Rosalía García, a pagar una multa de 5.040 euros per infringir l'ordre d'allunyament cap a la família de Marta del Castillo. A més, el mort estava sent investigat per fals testimoniatge, després que es presentés una denúncia pels pares de la jove assassinada.

  

Una de les persones que ha comentat la seva mort ha estat el pare de Marta del Castillo, Antonio, que va escriure en el seu mur de Twitter aquest passat dilluns: «A partir d'avui Sevilla està més neta, l'aire més pur i l'alba més clara». Una manera de confirmar, sense citar ni nomenar a ningú, la mort del pare de 'El Cuco'. L'home va morir d'un infart a la seva casa.

tuit

 

Cal recordar que el pare de 'El Cuco' estava sent investigat, al costat de la seva parella, per fals testimoniatge, arran d'una denúncia dels pares de Marta del Castillo. A causa de la seva defunció, totes les actuacions judicials que se segueixen contra Ángel Romero quedaran arxivades.
 

Durant el judici per la mort de Marta, que es va celebrar en 2012, 'El Cuco' no va poder ser processat per ser menor d'edat al moment del succés. A més, Ángel i Rosalía, els seus pares, van proporcionar una coartada que exculpava al seu fill com a col·laborador dels fets.
 

Les reaccions a aquest missatge no s'han fet esperar a les xarxes socials, ja que la majoria de gent s'ha bolcat amb el pare de Marta del Castillo.

tuit

 

tuit

 

Tuit,

 

Tuit.

 

Tuit.

 


Comentaris

envia el comentari