Antonio del Castillo respon la crítica de Susana Díaz sobre la condemna de 'La Manada'

Díaz va mostrar el seu rebuig sobre la condemna de 'La Manada' a Twitter
Antonio del Castillo, padre de Marta del Castillo
Imatge d'arxiu d'Antonio del Castillo, pare de Marta del Castillo | Cedida

Des que ahir va sortir la condemna imposada contra els membres de 'La Manada', són molts els que han mostrat el seu rebuig. L'última en qüestionar aquesta resolució ha sigut la presidenta de la Junta d'Andalusia i secretària del Partit Socialista Obrer Espanyol, Susana Díaz. 

 

«Sempre respecto totes les sentències judicials, però la sentència del cas de ‘La Manada, ni la comprenc ni la comparteixo», escrivia la política al seu compte oficial de Twitter. «Hem de tenir tolerància zero amb tota violència sexual i fer-ho des de tots els àmbits de la societat», afegia. 

 

 

Un missatge sobre el qual Susana creia que tothom estaria a favor. No obstant això, hi va haver una persona que va criticar-li el missatge. Es tracta del pare de Marta del Castillo, Antonio del Castillo, qui li contestava: «Doncs no vaig veure expressar això quan va sortir la sentència sobre Marta del Castillo, ni de vostè ni de ningú del PSOE», 

 

El mediàtic cas Marta del Castillo

I és que, cal recordar, que el 9 de gener del 2009, Espanya va viure un dels casos més polèmics i mediàtics amb Marta del Castillo, qui va ser víctima d'un cas que han comparat, recentment, amb el de Diana Quer. 

 

Marta del Castillo
Imatge d'arxiu de Marta del Castillo. | Cedida

 

Un mes més tard, el 14 de febrer, l'exparella de Marta, Miguel Carcaño, va confessar haver-la assassinat. No obstant això, i malgrat haver explicat a la policia quatre localitzacions on, suposadament, hi hauria d'haver el cadàver, els agents mai van trobar-lo. De fet, avui dia, encara no s'ha localitzat el cos sense vida de Marta del Castillo

La condemna de l'assassí de Marta del Castillo 

Finalment, i després de tres anys, Miguel Carcaño va ser condemnat a 21 anys i 3 mesos de presó. D'altra banda, els jutges van deixar en llibertat Francisco Javier Delgado, Samuel Benítez i María García, també implicats en el cas. 

 

Una condemna que els familiars de Marta del Castillo van considerar insuficient, després de conèixer que la Fiscalia tenia previst condemnar el culpable a 52 de presó, així com 8 anys de presó pels altres tres investigats. 

 Comentaris

envia el comentari