Busquen l’Antonio, un home de 58 anys desaparegut a Barcelona

Fa quatre dies que la família no sap res d’ell i ha informat que podria estar desorientat

Imatge arxiu Mossos d'Esquadra
Antonio, desaparegut al districte Horts-Guinardó de Barcelona | Cedida

 

Els Mossos d’Esquadra han denunciat aquest dimarts, 30 d’abril, a les xarxes socials la desaparició d’Antonio, un home de 58 anysdel que no se sap res des del passat dissabte, 27 d’abril, quan va desaparèixer al districte d’Horta-Guinardó de Barcelona.

L'Antonio va desaparèixer dissabte

Per poder-lo trobar, la família del desaparegut ha compartit una imatge seva i ha expressat que té els cabells i els ulls foscos i duu ulleres. L’últim cop que es va saber sobre l’Antonio vestia una camisa de quadres de colors blancs i negres, juntament amb uns pantalons foscos i unes sabates també fosques. A més a més, han informat que l’home podria conduir un cotxe, model Renault Clio, de color negre i amb matrícula 7848HVS.

Davant de qualsevol classe de pista sobre l’Antonio, els Mossos d’Esquadra demanen que es truqui al número d’Emergències 112 i la col·laboració ciutadana per poder trobar-lo com més aviat millor. Els agents han destacat també que l’home desaparegut podria estar desorientat.

Cal recordar que a Catalunya es pot denunciar la desaparició d’una persona a qualsevol comissaria dels Mossos d’Esquadra o dels policies locals. Des del departament d'Interior expliquen que és recomanable donar tota la informació possible sobre el desaparegut i aportar una fotografia recent. També és important saber que no cal esperar 24 hores per denunciar la desaparició, així els agents podran posar-se a treballar com més aviat millor.

Troben en Jesús, el nen de 15 anys desaparegut a Sabadell

El passat 12 d’abril va desaparèixer a Sabadell un menor de 15 anys, però finalment va ser localitzat en bon estat a darrera hora de dimecres 24 d’abril. Concretament, la família de Jesús Berrío va denunciar la desaparició del jove i la plataforma ‘SOS Desaparecidos’ es va encarregar de demanar col·laboració ciutadana a través de les xarxes socials.


Comentaris

envia el comentari