Antonio Llabrés

Antonio, el mallorquí desaparegut després d'una misteriosa trucada: reactiven la cerca

El sospitós de la seva desaparició havia estat investigat per la desaparició de quatre persones de les quals no van trobar els seus cossos

La Guàrdia Civil va reactivar ahir dijous la recerca del desaparegut Antonio Llabrés a una finca de Binissalem a Mallorca. Amb aquesta exploració es busquen nous indicis del parador d'aquest home que va poder ser assassinat per un delinqüent d'Eivissa. Aquest individu va desaparèixer durant la pandèmia del COVID-19 sense deixar cap rastre.

El cas sembla que no té cap nova pista, però els agents han aprofitat el dispositiu desplegat per a la nova recerca de Malén Ortiz a Magaluf. La Guàrdia Civil està inspeccionant una zona de la Part Forana, on podria estar enterrat el mallorquí. Segons informa Onda Cero, la finca examinada pertanyeria al desaparegut.

Antonio Llabrés, abans de desaparèixer, va trucar a la seva família denunciant que estava lligat i no es podia moure. El sospitós va ser detingut i posat en llibertat en no aparèixer el cadàver. Ara, tres anys després, la investigació s'ha reprès però sense cap novetat.

L'home va poder ser assassinat per un conegut delinqüent

Antonio Llabrés desapareixia el 23 d'agost del 2020 sense deixar cap indagació sobre el seu parador. Segons informa 'Caso Abierto', aquest home hauria acollit a casa seva Juan Torres Serra, àlies Rotavella, un conegut delinqüent eivissenc. Aquest criminal havia estat investigat per quatre desaparicions en què mai van aparèixer els cossos.

Aquest individu es va convertir en el principal sospitós del cas quan la Guàrdia Civil es va traslladar a inspeccionar la finca del desaparegut. En arribar, els agents van topar que hi vivia aquest perillós delinqüent molt conegut a Eivissa. L'home es va justificar explicant que l'Antonio li havia deixat viure en aquest habitatge, suposadament, durant tres anys.

Tot i les explicacions, el sospitós va ser detingut com a presumpte culpable. Quatre mesos després de la desaparició, Juan Torres Serra va passar a disposició judicial a Inca i va quedar en llibertat amb mesures cautelars. L'investigat tenia diversos antecedents penals.

Tot i això, el sospitós no va confessar mai el presumpte assassinat i fins ara no s'ha trobat el cadàver del desaparegut. Després del pas dels mesos, el cas va ser arxivat davant la indignació de la família, que recordaven l'última trucada d'Antonio. Tres anys després, la Guàrdia Civil ha reactivat la cerca gràcies a les excavadores i els gossos especialitzats en la recerca de cadàvers, vinguts des de Madrid, per a la recerca de Malén Ortiz.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!