ÚLTIMA HORA

👉 El Govern estudia excloure els nens de la limitació de les reunions

Caos matinal a l'AP-7 a causa de dos accidents

Un accident al Papiol ha provocat que la via restés completament tallada, tot i que ara en resta només un carril tallat

Retencions a l'AP-7 | CatalunyaDiari.cat

L'AP-7 presenta grans problemes a primera hora d'aquest dimecres, 10 d'abril. La via ha restat completament tallada al Papiol —al punt de les 07:30 hores del matí només resta un carril tallat—, en sentit Tarragona, a causa d'un accident; mentre que també hi ha un carril tallat a l'altura de Maçanet de la Selva, en direcció Girona, per un succés similar. 

Cal esmentar, en aquesta línia, que l'accident a Maçanet de la Selva va tenir lloc a última hora del passat dimarts, 9 d'abril, però encara provoca grans problemes de circulació a partir del quilòmetre 89. 

7 quilòmetres de retencions al Papiol

Així les coses, en aquests moments l'AP-7 registra un total de 7 quilòmetres de retencions en sentit sud, concretament en el tram que va del punt quilomètric 161 al 154. En aquests moments, un carril de la via resta tallat a la circulació, i s'està procedint a la retirada del vehicle accidentat. 

D'altra banda, arran el sinistre que ha tingut lloc a Maçanet de la Seva aquesta matinada encara es produeixen retencions, si bé les cues tan sols s'allarguen un quilòmetre en sentit nord i la via també compta amb un carril tallat. 


Comentaris

envia el comentari