L'AP-7, completament tallada per un cotxe bolcat a la Roca del Vallès

Les retencions són a hores d’ara de dos quilòmetres —entre els punts 127 i 129 de la via— i no es descarta que vagin en ascendència

retencions
Llargues retencions a l'AP-7 per l'accident que ha tingut lloc aquesta tarda  | Catalunya Diari

Problemes a l’AP-7. La via resta completament tallada en sentit Girona per un accident a l’altura de la Roca del Vallès. Les retencions són a hores d’ara de dos quilòmetres  —entre els punts 127 i 129 de la via— i no es descarta que vagin en ascendència. Segons Trànsit, a més, el causant de les retencions seria un vehicle que ha bolcat enmig de la via. 

Al punt de les 18.40 hores d'aquest dimarts, però, la via s'ha pogut reobrir i, tot i que les cues ascendeixen als tres quilòmetres, hi ha un carril obert. L'accident, com així ho corroboren les imatges, ha estat d'allò més aparatós

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.com, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.


Comentaris

envia el comentari