Mossos d'Esquadra

Apallissa a un home davant del seu fill menor per robar-li la cartera a Catalunya

El nen va anar a demanar ajuda a un bar proper

Nou robatori amb violència a Catalunya. Aquest cop, els fets han tingut lloc a Puigcerdà, situat a la Baixa Cerdanya, i les víctimes han estat un pare i el seu fill menor d'edat.

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Puigcerdà un home de 33 anys per, presumptament, haver abordat i colpejat violentament una persona per robar-li la cartera.

Els fets van tenir lloc dissabte passat a les 22:30 hores, quan un home i el seu fill es disposaven a obrir la porta d'un edifici del carrer Major de la capital cerdana. En veure l'agressió, el menor va anar a demanar ajuda a un bar proper i, en tornar al lloc, hauria vist com l'arrestat fugia després de sostreure els diners que portava el seu pare.

La policia catalana, amb la col·laboració de testimonis, va poder determinar la identitat del presumpte autor dels fets i aquest dimarts el va localitzar i detenir, acusat d'un delicte de robatori amb violència i intimidació i lesions.

El detingut ha de passar aquest dimecres davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Puigcerdà.

Agafa del coll i tira a terra a un avi de 92 anys

Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir dimarts un home de 50 anys per robar a un ancià a Olot.

Els fets van passar el 20 d'agost al matí, quan un home de 92 anys era al garatge de casa amb la porta oberta. En aquell moment el lladre hi va entrar, el va agafar pel coll i el va tirar a terra. Després es va emportar 550 euros que la víctima tenia a la cartera en efectiu.

L'home va començar a cridar des de terra, i un veí, mentre passejava el gos, va poder veure l'autor dels fets fugint a peu. Tant la víctima com el testimoni van poder descriure detalladament com era l'home: prim, cabell curt i arrissat, amb samarreta de ratlles blanques i verdes i una banderola negra creuada.

Amb aquesta descripció, els Mossos d'Esquadra van començar a buscar el lladre i minuts més tard el van localitzar encara que, després d'escorcollar-lo, no van trobar els 550 euros de la víctima.

L'home de 92 anys va explicar a la policia que el dia abans el lladre havia anat a casa seva per demanar-li diners. La víctima va donar-li 12 euros de bona voluntat.