Apallissa un jove a Manresa per un deute de només 5 €

Els fets van tenir lloc aquest dimarts, als volts de les sis de la tarda, i finalment el jove va ser detingut per la Policia Local de la capital del Bages

La Policia Local de Manresa, en arxiu
Apallissa un jove a Manresa per un deute de només 5€ | Catalunya Diari

La Policia Local de Manresa ha arrestat a un jove, de 18 anys i veí de la ciutat, per agredir a un altre. Segons hauria manifestat l'arrestat al cos policial, el motiu de l'agressió era un deute per la venda d'haixix.

Estava apallissant un altre jove amb un pal

Segons el cos, els fets van tenir lloc aquest dimarts, als volts de les sis de la tarda, quan un testimoni els va alertar de què un jove estava apallissant un altre amb un pal a la plaça de la Música. En arribar al lloc, els agents van observar dos joves que es barallaven i van intentar separar-los.

Segons el cos policial, l'arrestat justificava l'agressió i deia que l'altre li devia cinc euros d'una venda que li havia fet d'haixix. Per la seva part l'agredit, que presentava lesions recents, negava que tingués cap deute.

Finalment, el jove va ser detingut

Davant la impossibilitat d'aturar la baralla i la reiterada desobediència de l'agressor, amb insults cap a l'altre jove i intentant forcejar amb els agents per continuar amb l'agressió, el van detenir.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari