4rt

Apallissen amb brutalitat un home a l'Hospitalet per robar-li el patinet elèctric

A les imatges, compartides per la plataforma Helpers Barcelona, s'observa com els agressors propinen cops de patinet al cap de la víctima fins a deixar-la inconscient

El greu problema d'inseguretat existent a Barcelona ha tornat a ser notícia, després de filtrar-se les imatges d'un brutal robatori enmig del carrer aquesta passada matinada a l'Hospitalet de Llobregat. En concret, els fets han tingut lloc al carrer del doctor Martí i Julià de la ciutat, a prop de la parada de Metro de Collblanc, on dos joves han propinat una brutal pallissa a una tercera persona, aparentment amb la intenció de robar-li el patinet elèctric de color blanc. 

Els agressors arriben a utilitzar el mateix patinet per colpejar la víctima al cap

En el vídeo, compartit a les xarxes socials per la plataforma Helpers Barcelona (@BCNHelpers), es pot observar com  la víctima es resisteix, asseguda a terra, contra els dos agressors, però aquests responen amb  forts cops de puny i puntades de peu a la cara i al cap. 

Finalment, i molt segurament a causa del color,  la víctima acaba soltant el patinet, però agafa un dels agressors per la cama. Davant d'aquesta situació, els dos joves decideixen utilitzar el mateix patinet per colpejar-lo amb força al cap, fins que el propietari acaba, segons la plataforma que ha compartit el vídeo, perdent la consciència.  El ferit va ser atès pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i posteriorment traslladat a l'hospital en estat menys greu. 

Els mossos investiguen els fets 

Més enllà de la violència dels presumptes lladres, el que sorprèn és que, com a mínim mentre dura el vídeo, cap persona intervé per aturar els fets. No perquè no hi hagués ningú a la zona, ja que a les imatges es poden observar almenys dues persones: una esperant en el que sembla una parada de bus, que decideix allunyar-se, i una altra que continua caminant com si res. 

El que sí que es pot escoltar és que l'autor de la gravació i alguna persona més comencen a cridar en adonar-se dels cops de patinet al cap. Segons la plataforma Helpers Barcelona els Mossos d'Esquadra ja  investiguen els fets com un robatori amb violència, tot i que la víctima no ha presentat cap denúncia. 

També et pot interessar...