Apallissen amb brutalitat un home a l'Hospitalet per robar-li el patinet elèctric

A les imatges, compartides per la plataforma Helpers Barcelona, s'observa com els agressors propinen cops de patinet al cap de la víctima fins a deixar-la inconscient

El greu problema d'inseguretat existent a Barcelona ha tornat a ser notícia, després de filtrar-se les imatges d'un brutal robatori enmig del carrer aquesta passada matinada a l'Hospitalet de Llobregat. En concret, els fets han tingut lloc al carrer del doctor Martí i Julià de la ciutat, a prop de la parada de Metro de Collblanc, on dos joves han propinat una brutal pallissa a una tercera persona, aparentment amb la intenció de robar-li el patinet elèctric de color blanc. 

Els agressors arriben a utilitzar el mateix patinet per colpejar la víctima al cap

En el vídeo, compartit a les xarxes socials per la plataforma Helpers Barcelona (@BCNHelpers), es pot observar com la víctima es resisteix, asseguda a terra, contra els dos agressors, però aquests responen amb forts cops de puny i puntades de peu a la cara i al cap. 

Finalment, i molt segurament a causa del color, la víctima acaba soltant el patinet, però agafa un dels agressors per la cama. Davant d'aquesta situació, els dos joves decideixen utilitzar el mateix patinet per colpejar-lo amb força al cap, fins que el propietari acaba, segons la plataforma que ha compartit el vídeo, perdent la consciència. El ferit va ser atès pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i posteriorment traslladat a l'hospital en estat menys greu. 

Els mossos investiguen els fets 

Més enllà de la violència dels presumptes lladres, el que sorprèn és que, com a mínim mentre dura el vídeo, cap persona intervé per aturar els fets. No perquè no hi hagués ningú a la zona, ja que a les imatges es poden observar almenys dues persones: una esperant en el que sembla una parada de bus, que decideix allunyar-se, i una altra que continua caminant com si res. 

El que sí que es pot escoltar és que l'autor de la gravació i alguna persona més comencen a cridar en adonar-se dels cops de patinet al cap. Segons la plataforma Helpers Barcelona els Mossos d'Esquadra ja investiguen els fets com un robatori amb violència, tot i que la víctima no ha presentat cap denúncia. 

També et pot interessar... 


Comentaris
Anna
Denigrant. Veure com aixo succeeix i tenir temos de gravar ho i no fer res per intentar evitar que aquesta panda de delincuents cadi matin a una pobre persona per extreure'n un trist patinet. Aixo es el q val la vida duna persona...una gravació o el valor d'un pati electric tot plegat molt trist i surrealista. Tindrien k detenir tb a la.penya per no ajuear o fer ho veure a traves dalgun crit quanveuen que la baralla s'intensifica. I el pobre home sino denuncia es xk segur q ha vist mes den cop akets malandros i tondra por de repercusions...cada dia q llegeixo les noticies de bcn madono q ens estem convertint en un pais de merda x culpa duns quants. Colau espavila i deixa d rascarte el cul
KB
Vergonya els tindria que donar a la gent que camina pel costat i no fa res, vergonyos, en comptes de grabar truqeu a la policía mentres aneu a auxiliar al Noi

envia el comentari