Aparatós accident de matinada amb diversos ferits al Vallès

Un total de tres persones han estat atropellades

Imatge de l'accident a Sant Quirze del Vallès
Un total de tres persones han estat atropellades | Twitter (@antiradarcatala)

Un aparatós accident s'ha registrat aquesta passada nit a Sant Quirze del Vallès, al Vallès Occidental. Així ho ha publicat el mitjà digital 'Món Terrassa', i tal com ha compartit el compte 'Anti-radar Catalunya' a través de Twitter. 

Segons sembla, el conductor d'un turisme hauria perdut el control del seu vehicle a l'interior del recinte del Barcelona Moda Centre (BMC) a la localitat del Vallès cap a tres quarts de dues d'aquesta passada matinada. Com a conseqüència, el cotxe ha impactat amb un segon turisme i també ha atropellat a diversos vianants. 

Tres persones atropellades

Segons el mitjà cità anteriorment, al lloc s'han desplaçat un total de tres dotacions dels Bombers de la Generalitat. Aquests s'han trobat amb els dos turismes amb una topada visiblement forta, i amb persones esteses a terra. 

Finalment, una hora més tard de l'accident, les ambulàncies han traslladat als ferits als centres sanitaris més propers. Segons el mitjà citat, hi hauria un total de tres atropellats i els afectats rondarien entre els 19 i 28 anys.


Comentaris

envia el comentari