Apareix assassinat el guanyador d'un 'reality' argentí, Federico Blanco

L'home va rebre diverses punyalades al pit quan es disposava a comprar droga

Imatge de Federico Blanco | Cedida

La mort de Federico Blanco ha commocionat als argentins. El jove va ser el primer guanyador del conegut 'reality', 'El Bar'. Pel que sembla, tal com informa 'El País', el concursant va ser trobat amb diverses punyalades al pit en una de les cases més populars de Buenos Aires. El crim va tenir lloc dissabte passat 10 de juny al matí. Federico estava separat i era pare d'en Santiago, un nen de 13 anys.

Segons el diari argentí, 'La Nación', Blanco de 38 anys podria haver estat assassinat per venjança mentre anava a comprar droga. I és que ell mateix havia reconegut públicament que era addicte a la cocaïna. El seu cotxe va ser localitzat a 300 metres del cadàver a l'entrada d'un dels passadissos d'emergència de la casa. L'home, de sobrenom 'El Pelado', va guanyar l'any 2001 la primera edició del citat concurs, un dels més polèmics del país sud-americà, que pretenia competir amb 'Gran Hermano'. En aquella època Federico tenia 22 anys i va guanyar 100 mil dòlars que no va poder gaudir en aquell moment, ja que poc temps després de guanyar es va decretar el corralito.

Recentment havia reaparegut al Canal 9 per explicar que havia estat ingressat per culpa de la seva addicció a la cocaïna i que havia tornat a viure amb la seva mare perquè l'ajudés durant la rehabilitació: «Vaig estar internat per sobredosi de medicaments, que prenc perquè fa quatre anys lamentablement vaig conèixer la cocaïna. Els últims set anys vaig viure a Badia Blanca, perquè em vaig enamorar d'una noia de la ciutat, amb qui vam generar uns projectes molt grans i m'anava molt bé econòmicament, però vaig decidir prendre un camí incorrecte, el de la droga. Per això fa un any i mig vaig haver de tornar a Buenos Aires per estar nou mesos a un centre de rehabilitació. El meu fill, que vivia amb mi i la meva parella a Badia Blanca, va haver de tornar amb la meva mare».


Comentaris

envia el comentari