Apareix a Barcelona la jove de 15 anys desapareguda a Girona

Els familiars de Paula no sabien res sobre el seu parador des de dijous a la tarda

La jove Paula havia desaparegut dijous a Barcelona
La jove Paula havia desaparegut dijous a Barcelona | Cedida

Els Mossos d'Esquadra han informat aquest divendres que la jove de 15 anys desapareguda dijous a la tarda a Girona ha aparegut sana i estalvia. Això sí, Paula Picart ha aparegut força lluny de la seva ciutat, concretament a Barcelona.

En el moment de la seva desaparició, la menor anava vestida amb pantalons llargs de color negre, camisa clara de ratlles, dessuadora blanca amb cremallera i bambes fosques amb cordons blancs. La policia ha agraït la col·laboració de totes les persones que han aportat el seu gra de sorra per trobar la desapareguda. 

Un home de 74 anys va desaparèixer a Caldes de Malavella

Amb tot, cal recordar que el passat mes de maig també va desaparèixer un home de 74 anys a la demarcació de Girona. Es tractava de Joan Vilaró, un veí de Caldes de Malavella amb certa tendència a la desorientació, i que havia estat vist per últim cop als voltants de Malavella Parc. 

Després d'unes hores de molta angoixa, Joan va ser localitzar sa i estalvi. En la seva cerca es van sumar, a més dels equips de la policia i dels Bombers, nombrosos voluntaris, i és per això que l'Ajuntament del municipi gironí va donar les gràcies a tothom per la seva col·laboració. 

Un veí de Taradell, desaparegut des de l'any passat

També cal mencionar el cas d'Antoni Estrada Carrera, un home de 77 anys i veí del municipi barceloní de Taradell, que va desaparèixer el passat 30 de desembre. Segons ha indicat la policia, la família va acudir a la casa del desaparegut, que vivia sol, però no el va trobar. Una setmana abans, també van acudir a casa seva per portar-li menjar. Es pot comunicar qualsevol informació sobre el parador d'Antoni als Mossos d'Esquadra, a la Policia Local, als Mossos i al correu info@qsdglobal.com. 


Comentaris

envia el comentari